L'escandalosa xifra que guanyarà Isabel Pantoja amb el seu contracte amb Mediaset i la seva gira

Aquest any, la tonadillera presentarà les campanades de Telecinco amb Jesús Vázquez

Isabel Pantoja muy sonriente
Isabel Pantoja serà l'encarregada de donar les campanades a Telecinco | Instagram

La mala ratxa que ha experimentat el clan Pantoja en els últims anys durant el pas d'Isabel Pantoja per la presó és ben coneguda per tothom. Ara, però la situació econòmica de la cantant torna a encarrilar-se després de firmar un contracte milionari amb Mediaset. 

La tonadillera sembla que ha decidit deixar enrere els problemes que les últimes setmanes ha tingut amb la seva filla, de nom artístic Isa P., per centrar-se a guanyar diners. Tant és així que, per les informacions que ens arriben, Isabel Pantoja podrà viure tranquil·la durant molts anys després d'haver aconseguit contractar un paquet molt especial amb Mediaset.

Nous programes de televisió

Entre unes coses i altres, la cantant podria arribar a la suma de tres milions d'euros, i és que segons asseguren fonts properes a la parella que, si tot va bé, ens animaran el començament d'any: «La intervenció d'Isabel Pantoja el 31 de desembre s'emmarca dins un paquet molt ampli».

Isabel Pantoja pide ayuda a sus fans para salvar a Anabel
La gira d'Isabel Pantoja comptarà amb 25 concerts | Catalunya Diari

 

Dins d'aquest paquet d'intervencions de la tonadillera es podria incloure un programa durant la Nit de Nadal. La cantant podria ser la presentadora del programa especial el pròxim 24 de desembre. Així doncs, el 'pack' total d'intervencions a Mediaset podria arribar als tres milions excloent el seu pas per 'Supervivientes', i els altres platós que la tonadillera ja ha visitat gràcies al 'reality' de supervivència, per als que ja es podria haver embutxacat un total de 2.600.000 euros. A més d'aquestes participacions, també es troba en el paquet el fer de jurat al nou programa 'Idol Kids', i un programa especial amb Kike Calleja on apareixerà amb el seu fill Kiko Rivera. 

El deute, saldat

Sens dubte, però, el que més il·lusió li fa a Isabel Pantoja, sense cap mena de dubte, és l'inici de la seva nova gira musical amb un total de 25 concerts que començarà a l'estadi WiZink Center de Madrid, recorrerà tot l'Estat espanyol i acabara a Sud-amèrica. Amb aquestes participacions a 'Supervivientes' i 'Idol Kids', Isabel Pantoja ja té més que pagadt el seu deute amb Hacienda, ara podrà obtenir ingressos extra gràcies a les campanades, el viatge amb Kike Calleja i una entrevista amb Bertín Osborne. 

També et pot interessar...


Comentaris
Alicia
Vergonzosoo

envia el comentari