ÚLTIMA HORA

🔴 Sánchez posa data a la primera reunió de la taula de diàleg

Diana López Pinel afirma que la seva filla Valeria «consumeix drogues» comprades amb els diners del pare

Comunicat de la mare de Diana Quer en què afirma témer per la vida de la seva filla
Valeria Quer i la seva mare, quan encara tenien bona relació | Gtres

 

El drama familiar de la família Quer López ha viscut un nou episodi, després que Diana López Pinel hagi emès un comunicat, recollit a 'Espejo Público', on denuncia que la seva filla Valeria «s'està consumint en drogues» per culpa del seu pare.

 

Tot i que no tingui cap mena de contacte amb la seva filla, Diana López assegura que ha tingut coneixement de l'estat de la Valeria a través d'una xarxa social, on ha vist fotografies que li fan «témer per la seva vida»; insistint que no es podria permetre el consum de droga sense els diners del seu exmarit.

 

Haixix, pastilles i sexe

López Pinel explica que la seva filla, que actualment viu sola, apareix en forografies amb una gran quantitat d'haixix i pastilles, i no dubta en assegurar que «el seu pare li dóna diners sabent que la seva filla  se'ls gasta en estupefaents».

 

Valeria Quer tras discutir con su madre tras la denuncia de hace unos días | Gtres

 

Diana López Pinel assegura en el comunicat, que també ha vist vídeos on es veu aquest comportament, a més de manifestar repetidament que vol sexe. Tot i que ha intentat contactar amb ella a través del seu fillol i d'altres persones pròximes a la seva filla, ha resultat impossible.

 

Finalment reitera que el culpable de tot plegat és Juan Carlos Quer, responsable de la situació de la seva filla: «A ningú amb una mica de cap se li hauria ocorregut donar-li un pis a una criatura de 18 anys amb aquests problemes perquè visqui sola. Si tan preocpuat està, per què no es va emportar la Valeria a viure amb ell?».

 

L'exmarit afirma que «Diana ha perdut el cap»

Davant d'aquestes acusacions, Juan Carlos Quer ha sortit a defensar-se, i segons recollia 'La Sexta', ha explicat que la seva exdona «fa molt de temps que ha perdut el cap», i assegura que la seva filla «està bé psicològicament i físicament», i que «va a l'escola» i tot.

 

També et pot interessar...