Diana López a Juan Carlos Quer: «Ets el culpable de la mort de Diana»

Fa uns dies vam presenciar la discussió davant dels mitjans

Juan Carlos Quer i Diana López-Pinel durant la missa en honor a la seva filla, Diana Quer | Catalunya Diari

Fa pocs dies es va viure una situació molt tensa a les portes del jutjat de Majadahonda després de la denúncia per mals tractes i temptativa d'assassinat presentada per Diana López, contra el seu exmarit i pare de la jove Diana Quer, Juan Carlos Quer.

Diana López, després de sortir del jutjat, va estar parlant amb els mitjans que es trobaven allà presents explicant la denúncia. Durant les declaracions als mitjans, Valeria Quer, la germana de la difunta Diana, va retreure l'actitud de la seva mare. Aquesta, va dir davant els mitjans que no dona suport a la versió de la seva mare, ja que segons ella el seu pare era incapaç de realitzar els fets denunciats.

El programa 'Espejo Público' d'Atresmedia va accedir a les declaracions que van fer els pares de Diana Quer. Segons aquestes, Diana López es trobava a casa amb la seva filla quan Juan Carlos es va posar en contacte amb aquesta última per informar-la que li portaria als seus gossos.

La versió de Diana López

La versió de la mare és que va proposar a la seva filla «baixar amb ella per parlar amb ell», ja que aquest la tenia bloquejada de tot arreu, expressa la dona, qui assegura que en sortir al carrer, sola, va veure com Quer, que estava fora del cotxe, hi pujava i bloquejava les portes. López prossegueix: «Comença a gravar-me amb el seu mòbil. Li dic que baixi i comença a fer marxa enrere. Li dic irresponsable perquè no es fa càrrec de la meva filla, colpejo el vidre i li dic que no se'n vagi».

Segons explica, Juan Carlos va baixar del cotxe i sense dir res li va colpejar la cara: «després em va agafar fortament ambdós braços i em llança contra una paret. M'insulta i em diu boja, trastornada i desequilibrada, que estic perquè em tanquin». Després d'això, i segons la versió de la dona, l'home va tornar a pujar al cotxe i ella explica que va començar a córrer entre les columnes pensant que l'atropellaria: «No hi ha càmeres de vigilància però crec que el conserge ho ha vist tot».

La versió de Juan Carlos Quer

La declaració del pare de Diana Quer, qui també va donar la seva versió dels fets, és força diferent de la donada per la seva exdona. Segons ell, quan es va posar en contacte amb Valèria, aquesta li va dir que la seva mare havia trucat a la policia. Assegura que la filla petita li va dir: «Marxa, que la mare està com una boja i ha trucat a la Policia». Al cap de pocs minuts, Valèria hauria tornat a trucar al seu pare per avisar-lo i dir-li: «Ves amb compte que la mare baixa». Just en aquell instant, Quer assegura que, just baixar, la seva exdona li va dir: «'Fill de puta', et mataré, ets el culpable de la mort de la Diana».

Llavors, segons la seva declaració Quer va intentar fer mitja volta perquè volia marxar: «Parlo amb el conserge i li dic que no la torni a deixar entrar. La vaig denunciar per amenaces, injúries i per agressió, ara he ampliat la demana per denúncia falsa i sol·licito una ordre d'allunyament».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari