Juan Carlos Quer

El pare de Diana Quer, en llibertat després de declarar als jutjats

La jutgessa encarregada del cas ha rebutjat les mesures cautelars sol·licitades en contra de Juan Carlos Quer

El pare de Diana Quer, Juan Carlos Quer, ha quedat aquest dimecres a la tarda en llibertat, després de declarar en els jutjats de Majadahonda arran de la denúncia per suposats maltractaments a la seva exdona, Diana López Pinel. La magistrada encarregada del cas  ha rebutjat les mesures cautelars sol·licitades per la Fiscalia, i l'acusat serà jutjat únicament per un presumpte delicte de lesions. 

Denunciat per intentar atropellar la seva exdona

Juan Carlos Quer ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge de Primera Instància número 7 de Majadahonda, després d'haver estat detingut per la Guàrdia Civil durant el matí d'aquest dimecres 9 d'octubre per la denúncia de la seva exdona, Diana López, qui aquesta nit va interposar una denúncia contra el seu exmarit per un  presumpte delicte de violència de gènere.

Davant el jutge, Diana López ha ratificat la denúncia, però la magistrada ha rebutjat les mesures cautelars sol·licitades i Juan Carlos ha quedat en llibertat, tot i que serà investigat per un presumpte delicte de lesions. A més, per la seva part, el pare de Diana Quer ha denunciat la seva exdona per injúries i calúmnies, aportant un informe de lesions. 

Per altra banda, als jutjats s'han viscut uns moments de gran tensió en aparèixer Valeria, la filla que la parella té en comú i germana de Diana Quer.  La jove ha increpat la seva mare, cridant que el seu pare mai li ha pegat i que no és cert que l'hagués intentat atropellar, i aquesta ha replicat, fins que li ha colpejat. Ambdues han estat separades per les persones presents.

També et pot interessar...