Dures imatges: Valeria Quer i la seva mare, baralla i a crits a les portes del jutjat

La germana de Diana Quer ha desmentit que el seu pare hagi intentat matar la seva mare

Mare i filla han protagonitzat una tensa discussió
Mare i filla han protagonitzat una tensa discussió | Telecinco

La mare de Diana Quer, Diana López, i la seva germana Valeria, han viscut una tensa discussió aquest matí a les portes dels jutjats de Majadahonda. López estava atenent els mitjans de comunicació en relació amb la denúncia que ha interposat, aquesta passada nit contra el seu exmarit Juan Carlos Quer. En ella, es fa al·lusió a un intent d'atropellament per part de Quer a la seva exdona qui va aportar un part de lesions amb el cop al pòmul i al canell, segons font pròximes a la investigació.

Diana ha explicat als mitjans que estava passant per un moment «molt delicat» a causa de l'estratègia que segueix el seu marit «de manipular la meva filla» i ha assegurat que ella només vol «que la meva filla torni amb mi per estar bé, vull que estigui fora de perill i no ho està». Tot seguit, ha estat interrompuda per la seva filla Valeria que a crits l'ha titllat de mentidera: «Ets una mentidera, no vinguis aquí a dir mentides, mai t'ha intentat atropellar». Diana s'ha mostrat incrèdula davant les paraules de la seva filla a qui ha respost amb crits: «Que no m'ha pegat? Si fins i tot t'ha pegat a tu, que ho sàpiga tothom que aquest home és un agressiu i un maltractador».

Valeria ha desmentit que el seu pare hagi intentat matar la seva mare

La germana de Diana Quer ha defensat el seu pare de les acusacions de la seva mare. Valeria assegura que «és una completa bogeria el que ha dit la meva mare, ho desmenteixo completament perquè és completament fals» i afegeix que «el meu pare no és una persona agressiva».

La jove ha insistit en la innocència del seu pare, a qui ha defensat, dient que «mai se li ocorreria». «Qualsevol persona que conegui al meu pare, que miri al meu pare, que vegi com és el meu pare, una persona seriosa de cap a peus, que posa el cap en tot» ha assenyalat. Per últim, Valeria ha assegurat que es tracta d'un «assumpte familiar» i ha demanat respecte.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari