María Abuín, germana de 'El Chicle': «Va matar una noia i la va violar. Ara que pagui»

A diferència de la resta de la família, ha renegat del seu germà i ha demanat que «no torni a veure la llum del sol»

María Abuín, hermana de 'El Chicle'
María Abuín, germana de 'El Chicle' | TeleMadrid

A finals d'octubre començarà el judici contra José Enrique Abuín, 'El Chicle', per l'assassinat de Diana Quer i un dels seus familiars s'ha mostrat molt contundent sobre quin vol que sigui el seu destí. Contràriament a la resta de la família, la seva germana, Maria Abuín, ha renegat completament d'ell i demana justícia, en una entrevista concedida a 'La Voz de Galicia'.

«El meu germà no es mereix veure la llum del dia mai més, ni tan sols uns mesos o uns dies», comentava Maria. Afegia també: «Cal tancar-lo de per vida i amb treballs físics, res de marqueteria i tasques manuals. Diana segur que no tornarà a veure la llum del dia; així que ell, tampoc».

En les seves declaracions no sembla sentir cap mena de compassió per ell. Que sigui el seu germà no li impedeix parlar sense cap mena de complex: «Va matar una noia i la va violar. Ara que pagui».

No entén la posició de la resta de la família

No s'explica i es mostra molt crítica amb com està actuant la resta de la família, ja que tant els seus pares com les seves germanes van a veure'l i li duen roba i diners. «Estan defensant un assassí, no haurien ni de visitar-lo, sí abandonar-lo per sempre», assegura.

El Chicle
José Enrique Abuín Gey, conegut com 'El Chicle' ha negat que provés de segrestar la jove | Catalunya Diari

 

Explica que sempre ha estat el protegit de la família: «Va ser, és i serà el seu 'chichi', se l'hi ha de donar-li tot fet. És el seu nen bonic, el gallet de la casa, sempre ho va ser, que més volen ara. Veuen que el seu fill va matar una noia i li consenten, tenen nets i netes». 

Creu que el seu germà no va actuar sol i assenyala la seva excunyada

Dubta que 'El Chicle' pogués actuar totalment sol en el crim de la jove madrilenya: «És un 'cagat' sense força. Em costa creure que ell sol pogués moure la tapa de ciment del pou».

Posa el seu punt de mira també sobre Rosario, la seva excunyada. Pensa que «no ha d'estar lliure, té part de culpa per encobrir-lo. I ho sento per la meva neboda, però a ella no li faltaria res amb les seves dues famílies». 

Confessa que el crim del seu germà ha afectat la seva vida diària: «A Rianxo em van tractar bé, al començament m'assenyalaven però molt poc. Va ser molt però a les xarxes socials. Des d'amenaces de mort fins a insults, tot per ser la germana d'un assassí».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari