Crimen Urdiales

El cos de Jesús María, la víctima de la viuda negra de Cantàbria, podria haver estat cremat

Els forenses han determinat a partir de proves fefaents que el cap es va desprendre del cos després de ser abrasat

Els investigadors a càrrec del cas de Castro Urdiales (Cantàbria) creuen que el cos de la víctima va ser cremat i el seu cap es va despendre, en comptes de ser tallat i bullit com es creia en un principi. Jesús María va desaparèixer el passat febrer a Cantàbria i la seva parella, Mari Carmen, és ara la principal sospitosa i única detinguda per la seva mort. La policia va determinar que és la presumpta autora de l'assassinat de Jesús perquè una veïna va trobar el seu cap dins una capsa  que la mateixa Mari Carmen li havia deixat amb motiu de guardar-la com a favor.

Els metges forenses, així mateix, indiquen que el cadàver de la víctima podria haver estat abrasat, per la qual cosa, el cap hauria patit un despreniment del coll en un procés de calcinació. En la mateixa línia, la investigació se centra a esbrinar on va cremar el seu cos en cas de fer-ho, ja que Jesús María era un home corpulent. Així mateix, no es descarta que la presumpta assassina hagués rebut ajuda d'un tercer per treure el cos del domicili.

Mari Carmen va contractar un sicari 

Malgrat que el cas està sota secret de sumari, la policia va revelant noves informacions. Els veïns, per exemple, van aportar una dada que ha donat a nombroses conjectures, i és que, segons sembla, Mari Carmen hauria estat repartint menjar casolà durant els mesos en què Jesús María romania en parador desconegut.

Paral·lelament, la presumpta assassina hauria contractat un sicari per 12.000 euros, els diners que, suposadament, s'havia endut José María per anar-se'n a Punta Cana, segons va al·legar la seva parella.

També et pot interessar...