Crimen Urdiales

La detinguda a Cantàbria hauria repartit menjar casolà entre els veïns en els darrers mesos

L’anàlisi oficial del crani trobat en una capsa ha confirmat que és de Jesús Maria

Continua la investigació sobre la mort de Jesús María, possiblement a mans de la seva parella, María del Carmen, detinguda com a principal sospitosa després que una amiga rebés en una caixa el cap del desaparegut des de feia mesos a Castro Urdiales, Cantàbria. Ara per ara continuen existint diverses incògnites, com el mòbil del crim, ja que els investigadors encara no han trobat el cos de la víctima i la detinguda es nega a declarar.

Els veïns parlen sobre María del Carmen

Des de ‘El Programa d’Ana Rosa’ han compartit les declaracions de diversos veïns  de la dona, els quals han explicat que durant els darrers mesos María del Carmen hauria estat repartint menjar casolà entre els veïns del municipi. 

Així, el periodista Carlos Garayoa ha explicat que els veïns han dit que «a partir de febrer o març li va donar per repartir croquetes entre les seves companyes de ball de la casa d'Andalusia de Castro Urdiales».

Un fet que podria ser casualitat o no, ja que encara no ha aparegut el cos de Jesús María. Tanmateix, ara per ara,  els investigadors no han tingut en compte aquesta dada i  continuen centrant-se en la recopilació de més pistes i tota la informació possible sobre el cas i així determinar l’actual ubicació de la víctima.

També et pot interessar...