La dona que va entregar una capsa amb el cap de la seva parella a una veïna va dir que eren joguines eròtiques

La parella de la detinguda està desapareguda des del passat 11 d'abril

gUARDIA CIVIL
El crani va aparèixer sense cap mena de teixit  | CatalunyaDiari.com

La Guàrdia Civil detenia ahir a Castro Uridales (Cantàbria) a María del Carmen M.G. després que una veïna descobrís el cap d'una persona a la capsa que aquesta li havia donat feia uns mesos perquè la guardés. Fonts properes al cas han explicat que la detinguda li hauria dit a la seva veïna que a la capsa hi havia joguines eròtiques. 

El servei de Criminalística de la Guàrdia Civil està treballant per esbrinar si el cap és el de la parella de María del Carmen, Jesús María B.R., que va desaparèixer el passat 11 d'abril. 

Antecedents per estafes

María del Carmen M.G., de 61 anys, té antecedents per haver comès dues estafes durant aquests últims anys. La primera estafa va tenir lloc a Vigo el 2003 i la segona, es va produir ara fa dos anys, el 2017. En aquest últim cas, la detinguda va entrar a casa de la seva tieta i la seva parella i va robar documentació bancària i 300 euros. Poc després, quan la parella va trencar, la seva tieta i ella van estafar a l'home 6.600 euros.

La dona va ser detinguda després que la seva veïna avisés a la Guàrdia civil del veritable contingut de la capsa que mesos enrere li va entregar amb l'excusa que no volia que els agents trobessin una capsa plena de joguines eròtiques a casa seva quan anessin a investigar la desaparició de Jesús Maria. María del Carmen i Jesús María no estaven casats però sí que vivien junts.

A l'interior de la capsa, els agents van trobar el crani sense cap mena de teixit motiu pel qual els investigadors creuen que la detinguda hauria utilitzat alguna substància química. Els agents investiguen si és el cap del desaparegut i què ha passat amb el cos d'aquest.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari