Un lladre, apunyalat durant un robatori al centre de Barcelona

Volia sostreure, amb altres persones, la cartera i el telèfon d'un home

El suposat lladre ha acabat rebent una punyalada
El suposat lladre ha acabat rebent una punyalada | Guàrdia Urbana de Barcelona

Un intent de robatori aquest dimarts a Barcelona ha acabat amb un ferit lleu per arma blanca i dues persones detingudes per la Guàrdia Urbana, segons han confirmat fonts municipals. Els fets han tingut lloc poc abans de les 9 del matí a la zona del carrer de l'Hospital, al barri del Raval de Barcelona.

La víctima va apunyalar un dels lladres

Un grup hauria intentat robar la cartera i el telèfon a un home, que hauria apunyalat un dels lladres. Aquest últim ha estat detingut per robatori amb violència i intimidació, i l'altre per l'agressió.

També et pot interessar...


Comentaris
I'm
Detingut per agressió, la victima, ... es defensa i es detingut per agressió, es que cal repetir-ho per poder entendre-ho. No, que ni repetint s'enten.
Toni
El lladre estara ha curat, haura passat per el jutjat i ja estara a casa, la victima del robatori, segur que tindra mes problemas perque intentar que no et robin no es defensa, es agressio, pobret lladre.
Jo
És de pena que per a defensar-se, a més el detingui la policia. A aquest pobre desgraciat el que no li va robar el lladre ara li haurà de pagar en forma d'indemnització per a les lesions que li hagi pogut causar. Ànims al detingut per agressió (sona irònic però així és com ho sento)
Adam
Doncs res, a defensar-nos tots dels lladres, a veure si hi han prous efectius per aturar a tota la ciutadania. Es surrealista que davant d'una agressió, el culpable sigui la víctima si el delinqüent es fa mal, inclòs a la teva propia casa! Quan tots el lladres surtin escaldats de cada intent de robatori o coses pitjors, ja veurieu com canviaven les coses...ni que fos per por per part dels delinqüents, perque ja no estarían protegits per la llei (cosa que ja de per sí es increíble...sobretot quan hi han vint reincidencies i continuen fent). Com deia, lamentable, vergonyòs, i abstracte. Només penseu en quins interessos podrien haver darrere, i veureu per què passa.

envia el comentari