Segon tiroteig de matinada a Barcelona i nou apunyalament

Els ocupants d'un cotxe han disparat contra un vehicle estacionat al Prat | Una baralla ha acabat en ganivetada a Sants

Els Mossos busquen l'agressor a Barcelona
Un altre tiroteig aquesta matinada ha deixat un menor ferit  | CatalunyaDiari.cat

Nova nit de violència a Barcelona. Els Mossos investiguen un segon tiroteig a Sant Cosme, al Prat (Baix Llobregat). Els ocupants d'un cotxe han disparat contra un vehicle estacionat prop de la 01.46 de la matinada, segons informa SER Catalunya. Hores després, a un quart de 6 de, se'n produïa un altre al Raval, que deixava ferit un menor tutelat per la Generalitat, ingressat a l'UCI de l'Hospital del Mar.

En aquest primer tiroteig, però, no hi ha hagut ferits. El vehicle afectat, aparcat al carrer de Riu Anoia, ha aparegut amb impactes de bala. La policia catalana treballa per esclarir els fets.

Un ferit greu per arma blanca durant una trifulga

Un altre incident de matinada deixava, a més, un ferit greu per arma blanca a la ciutat comtal. Una baralla entre dues persones al carrer Torns, al barri de Sants-Montjuïc, ha acabat amb un apunyalament prop de les 14.30 de la tarda. La policia catalana investiga la víctima per amenaces greus i l'altre protagonista, de nacionalitat colombiana, de la trifulga està detingut per un delicte de lesions.

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris
Lucia lopez
Que mal está la inseguridad en Catalunya. A donde iremos a parar con tantas desgracias juntas
Miguel Rodríguez
Aunque las noticias parezcan triviales, están magnificadas por algunas cadenas periodísticas. En general la convivencia en Catalunya es normal como en el resto de España, pero ahora políticamente interesa magnificar cualquier hecho que se produzca. Mientras que en otros lugares de España se omiten los mismos delitos.
Arnau1
Estamos saturados de sobre población foránea que ni trabajan ,ni producen nada

envia el comentari