Investiguen si l'home devorat per un gos a Madrid discutia amb la seva dona

María del Mar, la dona de la víctima, va relatar que Miguel Ángel estava ajudant-la a recuperar-se d'un atac de tos quan el rottweiler va abalançar-se a sobre seu

Els efectius d'emergències van arribar massa tard al lloc dels fets | Summa 112

El passat dilluns, 30 de setembre, un home va morir després de l'atac d'una gossa, de raça rottweiler, a Coslada (Madrid). L'alerta es va disparar a les 13.30 amb els crits d'una veïna del municipi quan va sortir de l'interior del seu habitatge plena de sang exclamant: «L'ha matat, l'ha matat!». L'aldarull el va provocar María del Mar, la dona de Miguel Ángel —la víctima—, que vivia amb la seva filla de 18 anys i quatre gossos de raça potencialment perillosa.

La versió dels fets, aportada per María del Mar, apunta que l'home li havia donat petits cops a l'esquena per amenitzar un atac de tos de la dona i, en veure-ho, la gossa de la família el va atacar destrossant-li la cara i el cap, segons explica 'El Español'. Ara, la investigació policial se centra a determinar si realment fou com relata María del Mar o bé la parella discutia quan l'animal va abalançar-se sobre la víctima.

Els veïns asseguren que el matrimoni es barallava sovint

Aquesta teoria ha nascut després de les declaracions dels veïns del matrimoni, qui asseguren que «les baralles eren continues i sovint se sentien des del carrer». Paral·lelament, assenyalen que Miguel Ángel estava rehabilitant-se de la seva addicció a l'alcohol. Una veïna va explicar al mitjà esmentat que la dona era qui alimentava la gossa, ja que «ell no estava mai a casa» i, consegüentment, l'animal podria haver-la defensat instintivament. A més, relata que els amos «no treien els gossos a passejar últimament» i que «no vivien en bones condicions». Malgrat això i que són de raça potencialment perillosa, asseguren que els animals no han agredit mai cap veí.

Incertesa per esclarir els fets

En referència a la teoria de la policia, hi ha una dada que condueix a la confusió: el servei d'emergències del 112 va rebre l'avís massa tard i, per aquest motiu, quan els efectius van arribar al lloc dels fets, la víctima presentava el rigor mortis. Sorprèn, doncs, que la dona de la víctima i únic testimoni del succeït—a més d'intentar salvar-li la vida— no hagués alertat les autoritats, sinó que fou un germà de Miguel Ángel qui va efectuar la trucada. De fet, segons sembla, els veïns van oferir-se a portar-lo a l'hospital però ella va negar-s'hi.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari