Akita Inu, raça perillosa

Un gos de la raça Akita Inu fereix tres persones a Mataró

Una de les víctimes de l'animal, considerat de raça perillosa, és una dona de 60 anys ingressada amb pronòstic greu

Un matrimoni i el seu fill de 25 anys han patit ferides a causa de l'atac d'un gos de raça perillosa, un Akita Inu, a Mataró, a la comarca del Maresme. L'animal, propietat d'un dels fills de la família, va començar a mossegar-los de forma violenta i va ser assassinat a ganivetades per l'altre fill del matrimoni.

L'animal, que no parava de mossegar a les víctimes, va ser apunyalat per un dels fills 

Els fets van tenir lloc aquest dimecres al barri Molins de la ciutat, poc després de les dotze de la nit. L'animal va començar a mossegar, per causes desconegudes, al braç a la mare, una dona de 60 anys; al marit, d'uns 65 anys; i a un dels fills, de 25. Com que el gos no parava d'atacar a les víctimes de forma molt violenta, un altre fill va apunyalar-lo diverses vegades fins a matar-lo

La Policia Local de Mataró va rebre l'avís i va activar els serveis d'emergències i van enviar una unitat al domicili de la família.  La dona va ser traslladada a l'hospital Trias i Pujol amb ferides greus i les altres dues víctimes amb ferides lleus.

La dona va ser traslladada a l'hospital Trias i Pujol amb ferides greus | Cedida.

 

L'animal en qüestió és un Akita Inu, una raça japonesa que, originàriament, s'utilitzava per caçar ossos. Aquesta raça és considerada com a potencialment perillosa a Espanya, pel que és obligatori tenir una llicència i complir les mesures de seguretat  com portar l'animal amb morrió, una corretja no extensible, etcètera.

També et pot interessar...