Rosana llença una indirecta Toñi Moreno a través de les xarxes

La cantant ha afirmat en una publicació: «L'amor no es pot demanar, només es pot donar»

Imagen de Toñi Moreno y Rosana
La parella ha tallat fa poc més d'una setmana | Instagram

Rosana i Toñi Moreno es van conèixer fa 2 anys en el programa dels caps de setmana ‘Viva la vida’, que aleshores era presentat per Toñi i on Rosana va assistir de convidada. Des d’aleshores, la parella va començar a compartir viatges, presentacions, festes, i aparèixer cada cop amb més assiduïtat en els mitjans, fins a fer-se inevitable la seva confirmació com a parella. 

Rosana es pronuncia després de la ruptura

L’embaràs de la periodista als seus 46 anys però, ho ha capgirat tot, i la setmana passada sortia a la llum la ruptura de la parella. Fins ara cap de les dues parts s’havia pronunciat al respecte; la cantant però, ha fet ús de les xarxes socials per reflexionar sobre l’amor i de pas enviar un missatge velat a la seva exparella, afirmant que «l'amor no es pot demanar, només es pot donar». 

 

Per fer-ho, ha aprofitat una cançó del cantautor César López i ha transcrit les paraules de l’artista per enviar una indirecta a la seva exparella Toñi Moreno: «L’amor és una quimera d’un sol sentit com la fletxa, que només té un sentit i no dos. On s’ha vist una fletxa que vagi i vingui? L’amor és per donar-lo, no per demanar-lo. Dóna’l si el tens. I si no, doncs no».

 

Rosana i Toñi Moreno en una imatge d'arxiu
Rosana i Toñi Moreno en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

El motiu principal de la ruptura apunta que la presentadora Toñi Moreno, arran del seu embaràs, hauria exigit més compromís a la cantant canària, demanant-li que anés a viure amb ella a l’àtic on s'ha traslladat recentment per criar el seu primer fill. Pel que se sap, la cantant, que encara viu amb la seva exparella, s’hi hauria negat, provocant que Toñi Moreno, decebuda, acabés amb la relació.

També et pot interessar...


Comentaris
terry
No penso pas, que Toñy Moreno, necesiti demanar l'amor de Rosana... amb l'amor que li proporcione el seu fill O filla, de ben segur en tindrà més que suficient. ROSANA, NO ETS NI NECESARIA, I MOLT MENYS IMPRESCINDIBLE LA TOÑY HA VULLGUT TENIR UN FILL/@....I NOMÉS LI HA CALGUT UNA INVITRO, NO PENSO QUE NECESITI PER A RES A ...ROSANA... TINDRA EL FILL/A, DE LA TOÑY, SUFICIENT AMOR AMB EL DE LA SEVA MARE, QUE SERA INCONDICIONAL....BE PER LA TOÑY.

envia el comentari