Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bertín Osborne torna a generar polèmica per la seva opinió sobre el feminisme

Bertín Osborne torna a generar polèmica opinant sobre el feminisme

El cantant i actor espanyol ha incendiat de nou les xarxes socials fruit d’una entrevista on reitera la seva opinió sobre el feminisme

Bertín Osborne torna a generar polèmica per la seva opinió sobre el feminisme
Bertín Osborne torna a generar polèmica per la seva opinió sobre el feminisme | CUATRO

Bertín Osborne s’ha convertit en el centre de les darreres polèmiques a les xarxes socials a causa de la seva controvertida opinió sobre el feminisme. Cada vegada que realitza declaracions sobre aquest moviment social, moltes usuàries i usuaris arremeten contra les paraules del cantant.

Bertín Osborne i la seva polèmica opinió sobre el feminisme

Així doncs, en una entrevista concedida al diari ‘La Voz de Galicia’, l’actor madrileny deixava anar el següent comentari: «A Espanya, un país desenvolupat com el nostre, amb les llibertats que hi ha, no té molt de sentit parlar sobre feminisme».

Sembla que dins la llista de prioritats del cantant la igualtat entre homes i dones no és de les coses més urgents a fer. A més a més, ha insistit en el mateix punt que en les darreres declaracions: «M’agradaria que tots els que defensen això anessin a l’ambaixada d’Iran. En aquest país, les dones tenen els mateixos drets que els homes. En altres països no en tenen cap. I, si per algun motiu no es complís aquesta màxima, llavors que vagin al jutjat, perquè allà si les defensen».

A més de pronunciar aquestes polèmiques paraules, el presentador ha proposat un repte al moviment feminista perquè «eviti la mutilació genital de les nenes d’Àfrica. D’això no diuen res i en l’ambaixada del Senegal no hi ha cap problema». Tot apunta al fet que Bertín Osborne té predilecció per opinar sobre altres països abans que criticar la situació del que passa al seu voltant.

Bertín Osborne crea polèmica parlant de feminisme
No és la primera vegada que el cantant i actor espanyol protagonitza una polèmica sobre aquest tema | TELECINCO

«El que vaig dir i mantinc que aquell feminisme radical que existeix a Espanya té menys raó de ser del que hauria de passar en altres països com els que jo dic»,  reiterava el cantant fent evident la seva preferència per fer ulls grossos i no donar importància a la lluita per la igualtat de gènere a Espanya.

En relació amb la crítica de la lletra de les seves cançons, Osborne es mostrava molt indignat per aquesta polèmica. Fart de la revisió dels seus temes, el presentador assenyalava altres grups musicals que sí que mereixen ser revisats. «Es fan aquest tipus de consideracions i, no obstant això, canten uns que fan apologia al terrorisme. Dels cantants de grups proetarres i que fan escarni de les víctimes no es diu res», sentenciava.

També pots llegir...