Isabel Pantoja adverteix la seva filla del perill de continuar parlant d'ella a la televisió

Isabel Pantoja amenaça durament la seva filla

La 'tonadillera', cansada dels atacs de Chabelita, li ha llençat un ultimàtum: «Toca'm un pèl i no tornes a trepitjar un plató»

Chabelita continua amb la seva guerra oberta contra la seva mare Isabel Pantoja i el seu germà Kiko Rivera. La filla de la ‘tonadillera’ no ha dubtat en carregar contra la seva mare aquestes últimes setmanes fins que  Isabel Pantoja, cansada de l'actitud de Chabelita, hauria arribat a l’extrem d’amenaçar-la i advertir-la del perill que corre si continua parlant d'ella a la televisió.

L'amenaça de la 'tonadillera'

Així ho afirma el col·laborador de ‘Sálvame’ Kiko Hernández, qui revelava que Isabel Pantoja, cansada dels atacs continus de la seva filla als mitjans, va llençar un dur ultimàtum a la seva filla, etzibant-li:  «A mi no em toquis un pèl, o no tornes a trepitjar un plató de televisió», una amenaça que segons el col·laborador, significaria excloure-la de qualsevol programa del grup Mediaset.

No sabem si per aquesta amenaça o per un altre motiu, aquests últims dies, Chabelita s’ha oblidat una mica de la seva mare i s’ha fixat un altre objectiu a qui atacar: el col·laborador Luís Rollán. Segons Kiko Hernández, Chabelita «és conscient que no pot amb la seva mare, ni el germà, ni Irene, aleshores ha d’anar contra Luis Rollán, Raquel Bollo, etc.» ha assegurat, explicant així perquè ara Chabelita es dedica a llençar porqueria sobre Luis Rollán sense que aparentment hagi passat res entre ambdós.

Imatge de Kiko Rivera i Chabelita a 'GH DÚO'

Sobre el poder que ostenta actualment Isabel Pantoja a Mediaset, Chabelita ja comentava fa uns dies a ‘El programa de Ana Rosa’, on col·labora habitualment, que s’havia trobat amb un mur infranquejable a Mediaset a l’hora de parlar de la seva mare, assegurant que «la meva mare ha trucat a algunes persones d’aquesta cadena i ells han remat a favor seu. Hi ha certes coses de les quals aquí no es pot parlar», afirmava en directe.

També et pot interessar...