Laura Escanes i la seva mare sempre han estat molt unides

La mare de Laura Escanes mostra la seva primera imatge amb la seva néta

L'àvia de Roma s'ha mostrat pletòrica i feliç a les xarxes arran l'arribada de la filla de Laura Escanes i Risto Mejide

Anna Espinosa, mare de Laura Escanes i sogra de Risto Mejide, fa tan sols unes setmanes que s’ha estrenat com a àvia amb l’arribada de la petita Roma, i ara ha volgut compartir la seva felicitat compartint una instantània a les xarxes socials on apareix abraçada a la seva néta, amb unes paraules que descriuen la felicitat que els està brindant el naixement de Roma: «No tinc paraules per expressar el que sento. Has aparegut a les nostres vides i no puc ser més feliç».

 

Mare i filla, sempre al costat l'una de l'altra

Anna Espinosa, la mare de Laura Escanes, sempre ha donat suport a la parella i ha estat a favor de la relació entre la seva filla i Risto Mejide, tot i la diferència d’edat. Al contrari que el pare de Laura Escanes, la seva mare sí que va assistir al casament de la seva filla i sempre ha estat al seu costat, fins i tot durant  el dia del part, tal com ha mostrat la mateixa Laura Escanes en unes imatges que ha publicat en què la seva mare apareixia acompanyant-la en el moment de la dilatació que precedeix al part.

 

Vint dies després que Roma arribés al món, no només podem veure a Anna Espinosa gaudint de la seva néta, sinó que Laura Escanes també s’ha atrevit a ensenyar com evoluciona la seva panxa després del part així com parlar dels moments més durs que està vivint ara que travessa el postpart, intentant desmitificar així una de les etapes que més s’idealitzen de la maternitat.

També et pot interessar...