Oriana Marzoli demana «toc de queda» a Catalunya

L'extronista de 'MYHYV' creu es necessita més mà dura

Oriana en el seu canal a 'Mtmad'
Oriana ha manifestat els seus pensaments sobre el que està passant a Catalunya | Mtmad

La ressaca de la sentència i els aldarulls encara dura entre els famosos, que continuen mostrant les seves opinions sobre el que està passant els darrers dies a Catalunya. L'extronista de 'MYHYV' Oriana Marzoli ha estat l'última a manifestar-se

Oriana vol més mà dura

El currículum d'Oriana Marzoli es pot resumir en les seus breus estades a 'GH VIP' i 'Supervivientes', a banda de ser una de les tronistes més polèmiques de 'MYHYV', a causa del seu comportament. Ara, la influencer, professió a la qual es dediquen tots últimament, ha provocat un rebombori a conseqüència de les seves paraules sobre els aldarulls de Catalunya.

«A Espanya el que fa falta és mà dura, toc de queda, tothom a la seva casa, i els militars al carrer. No permetrem que destrosseu la ciutat i el país. Qui sou vosaltres per a fer això? M'heu demanat la meva opinió, i aquí la teniu», ha declarat Oriana a través de les seves xarxes socials. A banda d'aquest tema, l'extronista també ha parlat del conflicte xilè, ja que ella va viure allà durant un temps, on també va fer un reallity 'Amor a Prueba'. «Res justifica la violència, i el mateix dic per a la situació que està vivint ara mateix Catalunya», ha assegurat la jove.

 

També et pot interessar...


Comentaris
Cristina
Madre mía, pero quien le a pedido su opinión a la parda está? Tu que Madre mía pero quien le a pedido su opinión a la parda está? Preguntarle por el maquillaje, ropa o con quien se a acostado algún famoso que de eso si que está al corriente. Temas importantes ni se lo mentéis a ver si le va a explotar la cabeza..?
Merce
I aquesta pallassa qui es?
José Sánchez Loayza
Es lo que pasa cuando le pides opinión a un descerebrado(a)...
Laura
Supongo que en su casa tendrá alguna importancia,.
Patricia García Ventura
No la conec de rés, però sembla una mica inculta, cosa molt comuna darrera ente per no dir sempre en aquest país espanya amb el qui no m'identifico gens.
Loli
Y esta tia quien es??? En su casa la conoceran,no??????
Anna
Aquesta dona ,qui coi es? Demana això, és no tenir ni una mica d'intel·ligència
Marer
Aquesta noia, vol que vingui l’exèrcit per allò que a vegades diuen els castellans. (A ver si pilla cacho).
Eulalia
Qui voleu que sigui la xoni de torn
Maribel
Y esta quien es? Se puede opinar con ese ático al que le falta salón dormitorio cocina menos wc
Maria
Famosa? Influencer? Sí que anem bé!, si algu ha de fer cas del que diu aquesta analfabèstia. Mireu el seu currículum, no cal fer cap comentari....
Adelaida
Este personaje primero que estudie segundo se informe bien y tercero que se puede esperar de una persona que sale en un programa de pérdida de tiempo por ser fina.
Ramon
Segur q algun club de p.... i donarien feina ? pro menjat aixo svans per agafsr forca.....
Encarna
Quien le ha dado vela. Es vergonzoso que una persona como esta tenga oportunidad de opinar de algo con tanta envergadura politica y social.
Josep
Q expliqii els seis amoríos a la tele basura q siposdo que se Li donará mes be que parlar de Catalunya, que ni coneix
Josep
Que vol aquesta idiota? De quina claveguera ha sortit?,que canti,si es que sap cantar i sino que vagi a netejar cloaques
Parada
Tranquila si no pots treballar a les rambles, hi han altres llocs
Bartolo
Creen que esto es una noticia importante? Lo que piense esa tipa importa una m........ Por favor no pierdan el tiempo con esos personajillos y no me hagan perder mi tiempo con esas noticias que solo le interesan a los borregos.
Isa
Con esa trayectoria PROFESIONAL... que se puede esperar? No debe saber lo que es un libro ni de lejos... cuanto DESCEREBRADO suelto...
Carles
L'extronista de 'MYHYV , No hase falta desir Nada mas señorida ?,Mare meva !
jose
Absurda, inculta, no sabes ni lo que dices ni lo que piensas, eres un ser inutil, no vales para nada, deberias de estudiar un poquito mas y enterarte de lo que pasa realmente. NO vales ni para estar en un concurso ni dos dias, eres un despojo de la sociedad.
Ines
Pero está quie es ? Pero cree que nos importa lo que diga ella. Jajaja que pongan mano dura con programas como los que tu haces.
Marieta
Cuando se te acaben de ordenar las neuronas, opina, que eres muy bobita.
Elvira
No le agais caso apalabras necias oidos sordos no veis que con la cara paga
Animo
Peroi a ti quien te a pedido explicaciones payasa? De que vas imbécil, déjate de gilipolleces y ponte a trabajar y levanta el país. Y si nosotros necesitamos mano dura? Que asco das metemierdas y a ti te deberían dar clases de educación tus padres que ni te lo han dado . I ara t'ho dic amb català, prefereixo gent com la meva terra que tenen mes humiltat que tú.
Carmen
Aquesta que de tan delicada anat dos vegades a supervivents i als tres dia ploran perquè no pot està durmin a terra i el numeret que fa federal opinadora en els debatés dien tontadas i contam an cuans novios a viscut in paràsit de tele cinc fastic però aquí tothom te poder per comenta a ara que no li doni per mes
Joan
Aquesta mindungui es la persona mes rara i choni sota la capa de la terra. NI CAS !!!!9
Gloria
Por qué no se larga a su país, la petarda ésta? No sabe ni dónde tiene la mano x"derecha".
Kampala
I aquesta qui és? El toc de queda l'hauria de fer ella per anar a l'escola...
Campanilla 567
No tengo ni idea de quien eres alguna catedrática, una científica o quizás una escritora? Zapatero a tus zapatos, tu trono te espera

envia el comentari