Oriana Marzoli demana «toc de queda» a Catalunya

L'extronista de 'MYHYV' creu es necessita més mà dura
Oriana ha manifestat els seus pensaments sobre el que està passant a Catalunya | Mtmad

La ressaca de la sentència i els aldarulls encara dura entre els famosos, que continuen mostrant les seves opinions sobre el que està passant els darrers dies a Catalunya. L'extronista de 'MYHYV' Oriana Marzoli ha estat l'última a manifestar-se

Oriana vol més mà dura

El currículum d'Oriana Marzoli es pot resumir en les seus breus estades a 'GH VIP' i 'Supervivientes', a banda de ser una de les tronistes més polèmiques de 'MYHYV', a causa del seu comportament. Ara, la influencer, professió a la qual es dediquen tots últimament, ha provocat un rebombori a conseqüència de les seves paraules sobre els aldarulls de Catalunya.

 

«A Espanya el que fa falta és mà dura, toc de queda, tothom a la seva casa, i els militars al carrer. No permetrem que destrosseu la ciutat i el país. Qui sou vosaltres per a fer això? M'heu demanat la meva opinió, i aquí la teniu», ha declarat Oriana a través de les seves xarxes socials. A banda d'aquest tema, l'extronista també ha parlat del conflicte xilè, ja que ella va viure allà durant un temps, on també va fer un reallity 'Amor a Prueba'. «Res justifica la violència, i el mateix dic per a la situació que està vivint ara mateix Catalunya», ha assegurat la jove.

 

 

També et pot interessar...