Mari Cielo Pajares explica els seus problemes de salut

La filla d’Andrés Pajares ha confessat que va patir una trombosi i que va ser atropellada per un cotxe: «Estava a l'UCI i el meu pare no va venir. Aquestes coses fan mal»

 
Mari Cielo Pajares confessa els problemes de salut als quals s'ha hagut d'enfrontar
Mari Cielo Pajares confessa els problemes de salut als quals s'ha hagut d'enfrontar | TELECINCO

L’actriu Mari Cielo Pajares va tornar a aparèixer en un plató de televisió després de cinc anys. En aquesta ocasió, la filla d’Andrés Pajares va ser convidada al programa de 'Sálvame Deluxe', on va confessar els problemes de salut als quals s’ha hagut d’enfrontar durant aquesta temporada que ha estat allunyada de les càmeres. Malgrat que la madrilenya ha cuidat el seu cos fent molt d’esport i hores al gimnàs, la seva delicada salut li ha jugat més d’una mala passada.

Mari Cielo Pajares parla dels problemes de salut que ha patit

L’any 2017 Mari Cielo va patir un dels moments més difícils de la seva vida: una trombosi en la jugular la qual va derivar en una paràlisi facial i una atròfia muscular. La malaltia gairebé li costa la vida, i després de superar-la amb èxit la madrilenya va ser atropellada el passat mes d’agost per un cotxe.

Tal com va explicar al seu perfil de Facebook, l’actriu va barallar-se amb un conductor «i sembla que va guanyar ell. Em van atropellar, però estic bé. Pubis trencat, 12 punts al cap i cremors d’asfalt fins al carnet d’identitat, però hey... Contenta de poder explicar-ho! (Les imatges del cap no les penjo per si esteu sopant, són una mica 'gore'».

Mari Cielo no va rebre la visita del seu pare mentre estava ingressada a l'UCI
Mari Cielo no va rebre la visita del seu pare mentre estava ingressada a l'UCI | TELECINCO

Mari Cielo va tenir el suport de la seva exparella Gary Stennette durant el seu ingrés hospitalari, encara que ja no mantenien cap relació amorosa. La seva família no va acompanyar-la durant la seva recuperació, un fet que l’ha entristit i decebut profundament.

«Vaig trencar-me el crani i el pubis, estava a l'UCI i el meu pare no va venir. Em va dir que no es trobava bé de salut, per la seva esquena, però el temps que vaig romandre a l’hospital va marxar de vacances al Marroc i m’enviava fotos amb micos. Aquestes coses fan mal», explicava Mari Cielo, visiblement afectada. «No m’ho esperava que no vingués, bé si m’ho esperava però no m’ho volia creure...», confessava emocionada.

També pots llegir...

 

Comentaris

envia el comentari