Kiko Hernández podria necessitar la implantació d’una pròtesi

Encara que està procurant mantenir al marge la seva vida privada, el col·laborador de 'Sálvame' ha parlat de l’artritis psoriàsica que pateix i dels seus efectes

Kiko Hernández parla de la malaltia que pateix i dels seus efectes
Kiko Hernández parla de la malaltia que pateix, l’artritis psoriàsica, i dels seus efectes | TELECINCO

Kiko Hernández, conegut per ser col·laborador del programa 'Sálvame' de Telecinco, està treballant de valent per tal de mantenir la seva intimitat el més protegida possible davant dels mitjans de comunicació. Una de les mesures que ha pres per això ha estat prohibir l’ús de les fotografies que comparteix als seus perfils de les xarxes socials. Mitjançant un comunicat, Hernández blindava així les seves imatges i les de les seves filles «davant de qualsevol intromissió en els seus drets fonamentals, a la seva imatge personal i familiar i el seu honor».

A banda d’això, el madrileny va confessar en una entrevista a ‘Diez Minutos’ que està preocupat per la malaltia que pateix i per la manera com aquesta pot afectar les seves filles. «No puc moure bé la mà dreta, em donen punxades i tinc els dits gairebé immòbils», declarava el col·laborador, qui pateix artritis psoriàsica.

Kiko Hernández podria acabar fent servir una pròtesi

En concret, aquesta malaltia és un trastorn autoimmune que causa dolor i inflamació en les articulacions, i afecta entre un 10% i 30% dels malalts que pateixen psoriasis. Encara que no existeix cap mena de cura, els afectats tenen a l’abast tractaments que prevenen el dolor i que controlen la inflamació de les articulacions.

Segons ha explicat Kiko Hernández, el que més por li fa en aquests moments és que «se’m caigui una de les meves filles», ja que l'artritis psoriàsica limita progressivament l’articulació afectada. A més a més, Kiko va afirmar que gairebé no té mobilitat a la mà dreta i que li resulta molt difícil moure els dits.

El col·laborador de Sálvame podria necessitar implantar-se una pròtesi
El col·laborador de 'Sálvame' podria necessitar implantar-se una pròtesi | TELECINCO

Si bé és cert que els medicaments poden ajudar a la mobilitat de les articulacions, en els casos més extrems els malalts han de recórrer a la implantació d’una pròtesi. En el cas de Kiko Hernández, caldrà esperar com evoluciona el seu cas per saber si la medicació és suficient o si li caldrà prendre mesures més severes.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari