Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Kiko Hernández

Kiko Hernández prohibeix difondre les imatges de les seves xarxes sense permís

El col·laborador de 'Sálvame' vol protegir al màxim la seva intimitat i la de les seves dues filles Abril i Jimena
Imatge d'arxiu de Kiko Hernández
Kiko Hernández no vol que es difundeixin imatges d'ell sense el seu permís | Redacció

Kiko Hernández, coneixedor dels riscos que corren els famosos en publicar instantànies de la seva vida privada a les xarxes, ha volgut curar-se en salut i protegir encara més la seva vida privada,  apartant-la al màxim del focus mediàtic, per protegir sobretot, la intimitat de les seves dues filles.

Així doncs, el col·laborador de ‘Sálvame’ vol tenir la seva imatge pública ben controlada, i coneixedor dels drets que l’emparen, ha decidit que a partir d’ara, cap mitjà pugui utilitzar o difondre les fotografies que ell compateix a les xarxes socials, a no ser que es demani una autorització per escrit al col·laborador.

 

Kiko Hernández blinda la seva imatge

La nova mesura per protegir la seva intimitat i la de les seves filles Abril i Jimena, l’anunciava el mateix col·laborador a través de les seves xarxes: «Compte oficial. Les imatges tenen dret d’autor. Sense la meva autorització per escrit no s’autoritza el seu ús o difusió.  Contacta a: info@kikohdez.com».

 

Com a senyal de la seva nova mesura, Kiko ha decidit retirar la seva fotografia del perfil que té a les xarxes socials, deixant encara més clar que no vol oferir cap imatge de la seva vida personal. La preocupació del col·laborador des que nasquessin les seves dues filles va més enllà, i fins i tot hauria investigat en detall el col·legi on aniran les seves filles, decantant-se finalment per un que té el certificat de qualitat S+.

També et pot interessar...