Mor Margarita Seisdedos, mare de Yurena

Ha estat la pròpia cantant la qui ha donat la notícia a través de les seves xarxes socials
Yurena amb la seva mare e Margarita Seisdedos | cedida

 

Avui és un dia trist per Yurena després de conèixer la mort de la seva mare, Margarita Seisdedos. Era la pròpia cantant la qual feia pública la notícia a través del seu compte d'Instagram: «Avui la meva vida ha esclatat pels aires (...). Avui em sento morir» començava escrivint a la publicació fent palès el gran dolor que sent davant la pèrdua de la seva mare.

 

Fa anys que la mare de Yurena tenia problemes de salut que preocupaven a la seva filla i tota la seva família i que finalment, als 91 anys, posaven punt i final al patiment. «T'he estimat, t'estimo i t'estimaré amb tota la meva ànima, més que a la meva pròpia vida, fins al final dels meus dies. Hauria donat la meva vida per salvar la teva »continua dient Yurena en el seu missatge.

 

 

 

No és d'estranyar el dolor que ha de sentir Yurena davant la pèrdua de la persona més important en la seva vida tenint en compte la defensa amb ungles i dents que Margarita Seisdedos va fer quan la seva filla va saltar a la fama. Una dona que feia gala d'un fort caràcter que no dubtava a treure a la llum si amb això aconseguia que ningú li fes mal a la seva filla.

 

Des de fa sis anys Margarita Seisdedos patia alzheimer sever que la va mantenir visitant en nombroses ocasions l'hospital. Va ser a partir de llavors quan les seves intervencions televisives van ser disminuint fins a desaparèixer del tot moment en què Yurena va explicar que la seva mare estava malalta. En els últims dies el seu estat de salut va empitjorar fins a quedar ingressada a l'hospital on finalment ha mort