El controvertit 'look' de la reina Letícia durant una cerimònia al Japó

L'originalitat dels colors han sigut els elements més comentats

La reina Letícia ha tornat a ser notícia pel seu 'look', durant la seva presència a l'entronització de Naruhito. En aquest cas, la reina ha volgut fer un homenatge al país nipó amb la seva vestimenta.

  

El llarg vestit floral de seda Letícia ha sigut el principal protagonista durant la cerimònia celebrada al Japó, a causa de l'originalitat dels colors, un fons verd amb estampat d'hortènsies en tons rosats amb un cinturó incorporat. El seu 'look' ha estat complementat per un tocat de diadema i unes joies, les gemmes de Victòria Eugènia i les maragdes de la seva sogra, la reina Sofia.

339 euros és el preu del vestit

La cerimònia ha estat al Palau Imperial, lloc que acull els fastos per l'entronització del qual serà l'emperador número 126 del Japó. En aquest acte les dones havien de portar un vestit llarg, ja que és la tradició japonesa. Davant aquest requisit es va crear una gran expectació per veure la vestimenta de la reina, ja que en les darreres aparicions públiques sorprenia amb vestits casual i relativament barats. El vestit que la reina ha lluït al Japó està valorat en 339 euros, sense contar els complements.

  

A més, l'esposa de Felip VI ha recuperat la banda de l'ordre japonesa de la Preciosa Corona, un obsequi que va rebre durant la seva Visita d'Estat al Japó en la primavera de 2017.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari