La reina Letícia torna a repetir vestit per quarta vegada

Pots vestir com la reina Letícia per 96,99 euros

La reina Letícia torna a repetir vestit
La reina Letícia torna a repetir vestit | GTRES

La imatge de la reina Letícia sempre genera reaccions, negatives o positives, però el seu estilisme sempre és un motiu de notícia. En la seva última aparició pública ha tornat a ser un epicentre de reaccions de les revistes de moda més conegudes d'Espanya.

Amb la commemoració del Dia Internacional de la Salut Mental la monarca ha acudit a un esdeveniment anomenat 'Conect@ con la vida' on ha coincidit amb María Luisa Carcedo, ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social del Govern d'Espanya i el president de la Confederació Salut Mental Espanya, Nel González Zapico.

En conèixer la notícia de l'assistència de la reina a l'acte, molts mitjans van acudir a l'esdeveniment. Revistes del cor, especialment 'Lecturas' i 'Hola' han analitzat cada detall de la vestimenta de Letícia. La sorpresa va arribar quan la monarca va aparèixer amb un vestit que ja l'havia utilitzat anteriorment, és la quarta vegada en menys d'un any que repeteix aquest 'outfit'.

Vesteix com la reina per 96,99 euros

Aquest vestit ja és famós i és un clàssic per Letícia, que ho va portar per primera vegada al novembre de l'any passat durant la rebuda oficial a la primera dama Xina, Peng Liyuan. L''outfit' de la reina és relativament assequible, ja que a Asos Design val 96,99 euros, un preu elevat, però allunyat dels caríssims vestits que la reina acostumava a portar en altres actes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari