Verdeliss parla de la seva crisi matrimonial a Mtmad

L’exconcursant de ‘GH VIP’ ja no pot més i ha explicat a través del seu canal la seva complicada situació vital: «Fa unes setmanes que estem molt ofegats»

 
Verdeliss se sincera sobre la seva complicada situació matrimonial
Verdeliss se sincera sobre la seva complicada situació matrimonial | MEDIASET

Verdeliss, coneguda per ser una de les influencers amb més fama d’aquests moments, està passant pel seu millor moment professional al mateix temps que s’enfronta a una crisi matrimonial. Encara que posseeix més d'1,5 milions de subscriptors a YouTube i un altre milió a Instagram, la youtuber no està tan feliç com voldria.

 

Verdeliss se sincera sobre la seva crisi matrimonial

Així doncs, la navarresa ha parlat d’aquesta crisi a través del seu canal de Mtmad, i ha explicat que la seva parella i ella «fa unes setmanes que estem molt ofegats. Jo mantinc aquesta etapa de crisi en la qual sembla que no remunto».

Ambdós s’esforcen perquè el seu matrimoni superi aquest mal tràngol, i fa poc han decidit traslladar-se a viure a Los Ángeles amb els seus set fills. Aquest canvi d’ubicació ha estat motivat per motius professionals, ja que Verdeliss ha estat anomenada ambaixadora d’una reconeguda marca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VLOG de LOS ÁNGELES ya disponible ➡️Link en mis stories⬅️ Tenemos “parrilla” asignada en @mtmad.es , nuevo vídeo cada LUNES👏🏻👏🏻👏🏻. La realidad tras las inmaculadas fotos en escalerita, al descubierto (Miren nunca voló😜) Y nuestra aventura en Estados Unidos, también al descubierto!. . Ya os conté que retomábamos el canal de @mtmad.es (tenía esa necesidad después de tantos meses de ausencia🙏🏻) y que este viaje lo compartiríamos únicamente por esta plataforma...es perfecto! Con un sentido, un principio, un fin y 4 capítulos llenos de nuestra más pura esencia. Os van a encantar!!! Porque aquí también, edito yo 100% y no hay más filtro que nuestras aventuras y desventuras habituales🤲🏻 . Aprovecho para recordar: @mtmad.es es totalmente gratis, no se necesita registro ni nada por el estilo, simplemente se trata de reproducir el vídeo en su plataforma...pero para eso keep calm, que voy a preocuparme en ir compartiendo el link por stories religiosamente y que nadie se lo pierda☺️ Como dato, este vídeo dura 20 minutos y lo encontrareis partido en 2...pero es muy sencillo, simplemente al terminar la primera parte, te ofrece la opción de clicar la segunda. O mismamente, veréis que en la pantalla principal de mi canal, (llamado “Verdeliss en Los Ángeles”, somos muy originales 😎) presentan ambos. . PD: no vamos a dejar youtube jeje (de hecho, el último vlog no se ha subido aún por causas ajenas, mecachis!). Este es contenido “extra” y oye...para quien no le guste que integre publicidad, mirad el lado positivo, en @mtmad.es os libero🙋🏼‍♀️ . #Verdeliss #LosAngeles #VerdelissEnLosAngeles

Una publicación compartida de verdeliss (@verdeliss) el

A través del seu perfil d’Instagram, Estefanía mostra el seu il·lusionant dia a dia amb la seva família, el qual s’allunya de la realitat que estan vivint. En realitat, però, la parella està tenint dificultats per digerir tants canvis i el canvi de residència: «Ho estem passant molt malament. Tot això acabarà amb la nostra relació de parella i de família, així que alliberarem les nostres ments i ens centrarem a gaudir».

A més a més, l'influencer ha reconegut que de moment estan vivint els 9 membres de la família en una casa vella que no compleix del tot amb les seves expectatives: «La nostra economia va fins on va i ara estem ficats en una inversió gegantesca. Jo anava a vindre per un motiu de treball i era un viatge exclusivament meu».

També pots llegir...

 

Comentaris

envia el comentari