URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Verdeliss parla de la seva crisi matrimonial a Mtmad

L’exconcursant de ‘GH VIP’ ja no pot més i ha explicat a través del seu canal la seva complicada situació vital: «Fa unes setmanes que estem molt ofegats»
 
Verdeliss se sincera sobre la seva complicada situació matrimonial | MEDIASET

 

 

Verdeliss, coneguda per ser una de les influencers amb més fama d’aquests moments, està passant pel seu millor moment professional al mateix temps que s’enfronta a una crisi matrimonial. Encara que posseeix més d'1,5 milions de subscriptors a YouTube i un altre milió a Instagram, la youtuber no està tan feliç com voldria.

 

Verdeliss se sincera sobre la seva crisi matrimonial

Així doncs, la navarresa ha parlat d’aquesta crisi a través del seu canal de Mtmad, i ha explicat que la seva parella i ella «fa unes setmanes que estem molt ofegats. Jo mantinc aquesta etapa de crisi en la qual sembla que no remunto».

 

Ambdós s’esforcen perquè el seu matrimoni superi aquest mal tràngol, i fa poc han decidit traslladar-se a viure a Los Ángeles amb els seus set fills. Aquest canvi d’ubicació ha estat motivat per motius professionals, ja que Verdeliss ha estat anomenada ambaixadora d’una reconeguda marca.

 

 

 

 

A través del seu perfil d’Instagram, Estefanía mostra el seu il·lusionant dia a dia amb la seva família, el qual s’allunya de la realitat que estan vivint. En realitat, però, la parella està tenint dificultats per digerir tants canvis i el canvi de residència: «Ho estem passant molt malament. Tot això acabarà amb la nostra relació de parella i de família, així que alliberarem les nostres ments i ens centrarem a gaudir».

 

A més a més, l'influencer ha reconegut que de moment estan vivint els 9 membres de la família en una casa vella que no compleix del tot amb les seves expectatives: «La nostra economia va fins on va i ara estem ficats en una inversió gegantesca. Jo anava a vindre per un motiu de treball i era un viatge exclusivament meu».

 

També pots llegir...