YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La reina Letícia i tot el seu passat amorós al descobert

Tres han estat les parelles conegudes de la periodista, un matrimoni i un divorci marquen el seu casament amb Felip

La reina Letícia en el seu darrer acte públic a la seu de la Real Academia Española
La reina Letícia i tots els seus amors   | CatalunyaDiari.cat

Letícia Ortiz Rocasolano és el nom de l'actual reina d'Espanya, un nom que té un passat amorós com el de qualsevol persona del món; la diferència és que el seu sempre s'ha intentat amagar. Periodista de formació i reina de funció, una dona que sempre ha intentat 'cremar' el seu passat.

La vida amorosa de la reina Letícia sembla que només es basa en l'amor cap al rei Felip (això fan saber des de la casa reial), però el que molts no saben és que la que fou presentadora del 'telediario' ja va estar casada durant un any amb un altre home.

Primera boda

L'any 1998 Letícia va contraure matrimoni amb l'escriptor i professor de literatura Alonso Guerrero, de qui es va divorciar després. Es van casar pel civil a l'Ajuntament d'Almendralejo (Badajoz). El seu exmarit és actualment mestre de Literatura a Guadalajara, Mèxic. El matrimoni, que només va durar un any, va concloure amb el divorci. La parella va conviure des del 1992 fins a l'any 1999.

Possible avortament de Letícia

A partir d'aquí la jove periodista va començar a conviure amb un company de feina de CNN Plus, David Tejera, una relació que tampoc va funcionar massa i que es va acabar al cap de tres anys aproximadament. El cop dur va arribar quan el cosí de la reina, David Rocasolano, va confessar en el llibre 'Adiós Princesa' que Letícia va avortar de manera voluntària un any abans de comprometre's amb Felip. 

La Reina Letícia, objecte de la ploma esmolada de Jaime Peñafiel.
La Reina Letícia acusada pel seu cosí d'haver avortat en secret | Cedida.

 

Segons David, el pare hauria d'haver estat David Tejera, malgrat que ni ell mateix ho sabia. El cosí de la reina ha afirmat que Letícia sempre ha intentat destruir qualsevol prova que la relacionés amb aquest avortament.

Recentment, molts mitjans també han especulat que la reina va mantenir una mena d'idil·li amorós amb el cantant de Maná, Fher Olvera. Aquesta suposada relació no ha estat desmentida pel vocalista del grup, que simplement s'ha manifestat dient que guarda absolut respecte per la reina.

El possible idil·li amorós entre la reina Letícia i Fher Olver
El possible idil·li amorós entre la reina Letícia i Fher Olver | GTRES

 

Controvèrsia amb l'inici de la seva relació amb el rei 

Letícia Ortiz ha tingut almenys tres grans relacions amoroses, les dues primeres ja citades, i la del rei Felip. 'El País' sosté que la reina ja havia resolt la seva relació amb David Tejera quan va començar a sortir amb l'aleshores príncep, malgrat que moltes fonts asseguren que Letícia començava a veure's amb Felip mentre encara ho estava deixant amb el periodista Tejera, home que en l'actualitat té dos fills, un d'ells amb la periodista d'Antena 3 Sandra Golpe.

Letícia i Felip el dia del seu casament
Letícia i Felip el dia del seu casament | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris
Annibal
A l'article no descobriu tots els enredos amorosos i sexuals d'aquesta dona. Aquesta ha estat promiscua y viciosa. Un "putarrot" en tota regla.
Paquita
El titular es masclista total. El comentari d’Annibal , masclista i ofensiu. Girona es el según lloc d’Espanya On més ús en fan, dels “putarrots”, com diu aquest. No entenc el to despreciatiu vers les persones que s’hi dediquen a això, que solen ser dones, que uns homes es creuen amb dret de comprar, per després insultar-les. A banda, ningú faría cap titular malparlant de la vida amorosa o sexual de cap ciutadà home. Apuestes basures es paguen amb diner públic.

envia el comentari