Toni Cruanyes emociona una nena malalta al plató del TN

El presentador de TV3 sempre intenta ajudar a les persones que més ho necessiten

Toni Cruanyes ha aconseguit que el Telenotícies vespre sigui l'espai més vist de totes les cadenes que emeten a Catalunya. El presentador, actualment és el periodista més popular de Catalunya.

Toni Cruanyes fa feliç una nena malalta

A banda de ser un gran comunicador, Toni Cruanyes és conegut per ser una persona solidària que ajuda en diferents causes socials, com també s'ha involucrat molt amb les malalties infantils que per desgràcia afecten tants nens i nenes. El presentador del TN ha fet servir el plató per convidar una nena que pateix una malaltia minoritària, la Júlia. Ataràxia de Friedrich, és el que pateix la nena, un hàndicap en la seva vida, que mai li ha impedit deixar de somriure ni de sentir tantes ganes de viure.

Aquesta malaltia afecta la medul·la espinal i el sistema nerviós que controla els músculs de braços i cames. El principal problema és que la Júlia i la seva família necessiten molts diners, ja que els grans laboratoris no investiguen prou perquè malauradament els malalts que pateixen aquestes malalties minoritàries són pocs i no és rendible. Aquest desembre La Marató recaptarà fonts per tractar malalties com la de la Júlia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari