L’espectacular castell on es casaran Rafa Nadal i Xisca Perelló

Un dia de celebració pot costar uns 40.000 euros, més el suplement de les habitacions

Rafa Nadal i Xisca Perelló es va comprometre oficialment fa un any
Rafa Nadal i Xisca Perelló es va comprometre oficialment fa un any | CATALUNYA DIARI

Rafa Nadal i Xisca Perelló es casaran el pròxim 19 d’octubre a Sa Fortalesa, una finca gairebé inexpugnable de Pollença (Mallorca) amb 87.350 metres quadrats en total, set cases, jardins, més de mil metres quadrats de terrasses, piscines i cales privades, a més d’un heliport. Un lloc idíl·lic i privat on gaudir d’un dia molt important, acompanyats de familiars i amics.

Un indret idíl·lic per casar-se

Sa Fortalesa és un indret amb molts anys d’història que reunirà els quasi 500 convidats a l’enllaç entre el tenista número u i la seva parella des de fa catorze anys. En concret, es tracta d’una fortificació que va ser construïda el 1625 i reformada fa més de deu anys, amb un castell abandonat al segle XVIII, localitzat a la península de la Punta Avançada de Pollença, a l’illa de Mallorca.

A la finca, que és un espai privat, és impossible accedir-hi sense permís, ja que l’espai està extremadament controlat i vigilat. Tanmateix, hi ha tres maneres d’arribar-hi, la primera és per terra, a través d’una carretera; la segona és per mar, a través de dues cales privades on es poden amarrar les embarcacions; i finalment, per aire, ja que compta amb un heliport. L’indret també està connectat amb l’aeròdrom militar de Pollença que és per on s’espera que arribi a l’enllaç el rei emèrit Joan Carles.

Destaca el preu de Sa Fortalesa. L’espectacular finca és el lloc escollit per moltes parelles estrangeres per casar-se i per un dia de celebració s’han d’abonar uns 40.000 euros, que permeten gaudir dels espais dels quals disposa l’indret. A més de l’arrendament de les habitacions que poden sumar milers d’euros al compte.

Vista aèrea de Sa Fortalesa, finca on Rafa Nadal i Xisca Perelló es casaran el pròxim 19 d'octubre
Vista aèria de Sa Fortalesa, finca on Rafa Nadal i Xisca Perelló es casaran el pròxim 19 d'octubre | CEDIDA

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari