Óscar Tarruella, ex de Mónica Naranjo, parla per primer cop de la seva separació

Tarruella ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' en què ha titllat de cruel a la cantant i ha assegurat que va passar por al seu costat

Mónica Naranjo amb Óscar Tarruella, de qui es va separar l'any 2018 | Cedida

La ruptura entre la cantant Mónica Naranjo i Óscar Tarruella va ser una de les més impactants del 2018, quan després de 15 anys com a parella, van decidir seguir camins per separat, tal com anunciaven en un comunicat en què destacaven la bona harmonia tot i la seva ruptura: «Aquesta decisió meditada i de mutu acord, va ser presa des de l’afecte i el respecte que ens tenim, explicaven al comunicat sobre la seva ruptura.

Fins ara però, només s’havia manifestat una de les parts de la parella, en aquest cas Mónica Naranjo, que a més s’ha assegut en alguns programes de televisió com ‘El Hormiguero’ i ‘Sábado Deluxe’ per parlar de les seves intimitats sexuals (algunes de les quals incloïen el seu exmarit) i promocionar el seu nou programa ‘Mónica y el sexo’.

 

Mónica Naranjo estrena un programa a Mediaset sobre sexe
Mónica Naranjo parlant a 'Sábado Deluxe' de les seves experiències sexuals | Mediaset

 

Aquesta actitud no ha agradat gens al seu exmarit Óscar Tarruella, que se sent indignat i traït, i ha decidit concedir una entrevista a ‘Lecturas’ en la qual queda palès el fet que no mantenen una bona relació. El seu exmarit s’ha despatxat a gust relatant detalls d’una relació que ha considerat va ser molt traumàtica i tòxica: «Al seu costat vaig sentir por», ha afirmat.

 

Óscar Tarruella, disposat a emprendre accions legals

El seu exmarit se sent dolgut pels continus atacs públics de la cantant: «Mónica no ha parat d’atacar-me i fins ara no he dit res. He pensat a demandar-la, però no ho faré de moment. Emprendré accions legals si continua en aquesta tessitura», ha afirmat.

 

«Em va dir que hauria preferit la meva mort a què l’hagués deixat. És cruel. Però tot i estar tan enfadat, no li desitjo res dolent. La meva mare em deia: ‘Amb tot el que l’he estimat, com pot desitjar la mort del meu fill?’ Em dol la deslleialtat».

 

Óscar Tarruella també s’ha pronunciat sobre els motius de la ruptura: «Ella diu que es va descobrir el pastís. No sé a què es refereix. Va deixar de parlar-me. Va nomenar interlocutora a la meva germana primer i després a un advocat», ha relatat.

 

Mónica Naranjo i Óscar Tarruella van estar 15 anys junts
Mónica Naranjo i Óscar Tarruella van estar 15 anys junts | CatalunyaDiari.cat

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari