Imatge del Camp Nou

La foto amb segones de la dona de Valdés després de deixar el Barça

L'exporter està molt feliç amb la seva família
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vera & papi #vera6años #cumplevera @victorvaldesteam

Una publicación compartida de ??????? ??????? (@yolandacardona1) el

La vida de Víctor Valdés acaba de fer un gir inesperat, després del seu acomiadament del F.C Barcelona,  el ja exentrenador del Juvenil A es veu sense treball i a l'espera de l'arribada de possibles ofertes.

L'exporter de moment vol prioritzar la seva vida familiar, centrar-se en la seva filla i en la seva dona. Yolanda Carmona, parella de Víctor Valdés ha penjat una fotografia a Instagram, on mostra la felicitat al complet durant l'aniversari de la seva filla Vera.

Víctor Valdés és feliç sense el Barça

Aquesta imatge és la primera que penja la família després del polèmic acomiadament de Víctor Valdés, que va haver d'abandonar la disciplina blaugrana després de moltes discrepàncies amb la junta directiva. La fotografia pot generar certa controvèrsia, ja que Yolanda Carmona ha pogut llençar una indirecta molt clara al F.C. Barcelona. Ha deixat clar que el seu marit és molt feliç  i així queda plasmat en la preciosa captura familiar. «Quan els nostres fills són feliços, nosaltres també», ha comentat, prioritzant l'alegria familiar per sobre de les baralles laborals del seu marit.

Pèssimes relacions amb la junta

El que fou un dels millors porters de la història del Barça va arribar amb molt de ressò al primer equip del juvenil culer, però els malentesos i la seva filosofia no era del gust dels mandataris de l'entitat. La seva relació amb el club de la seva vida com a entrenador acaba de la mateixa manera que l'any 2014 com a futbolista, per la porta de darrere.

També et pot interessar...