Rafa Nadal i Xisca Perelló es casaran a l'octubre

Surten a la llum el dia i el lloc del casament de Rafa Nadal i Xisca Perelló

Entre els assistents hi ha grans personalitats i, segons alguns rumors, fins i tot, els reis emèrits Sofia i Joan Carles

Ja se saben la ubicació i data exacta d’una de les bodes més esperades de l’any, la que celebraran Rafa Nadal i Xisca Perelló després de catorze anys com a parella. Tot i que s’esperava que l’enllaç matrimonial tingués lloc durant aquest estiu, ara s’ha sabut que serà la pròxima tardor quan el tenista i la seva parella de tota la vida es casin; segons ha revelat el diari mallorquí ‘Última hora’, el casament es produirà el 19 d’octubre.

A Pollença, en una finca privada de luxe de més de 87.000 metres quadrats

El lloc del casament, que fins ara era una incògnita, també ha sortit a la llum: Pollença ha estat el lloc escollit, tant per la cerimònia com per la posterior celebració. Concretament, els nuvis es casaran en un enclavament molt especial, una finca quasi inexpugnable que s’anomena Sa Fortalesa, i que compta amb 87.350 metres quadrats en total, disposa de set cases, jardins, terrasses (més 1000 metres quadrats), piscines i cales privades i, fins i tot, un heliport, perfecte pels convidats que vulguin gaudir de privacitat a la seva arribada.

 

Vista aèrea de Sa Fortalesa
Vista aèria de Sa Fortalesa, al Port de Pollença, Mallorca | CEDIDA

 

Sa Fortalesa és una finca de luxe gegantina situada a la badia del Port de Pollença i que va ser construïda l’any 1628 per defensar la península de les incursions barbaresques. Allí s’hi han gravat sèries i anuncis, i també  s’hi han casat famosos com Helen Lindes i Rudy Fernández.

 

En aquest enclavament, els nuvis tindran assegurada la seva intimitat i la dels seus convidats, ja que entre els assistents a la boda es trobaran personalitats del món de l’esport com Feliciano López i Sandra Gago o Fernando Verdasco i Ana Boyer. A més a més, hi ha rumors que apunten a una possible assistència a l’enllaç dels reis emèrits Sofia i Joan Carles, arran de la bona amistat que aquest últim manté amb Rafa Nadal.

 

També et pot interessar...