Mor la princesa Cristina d'Holanda als 72 anys

La princesa ha mort aquest divendres després d'un any lluitant contra el càncer d'ossos

Cristina d'Holanda
Mor la princesa Cristina d'Holanda als 72 anys   | Getty

Holanda ha despertat avui de dol. Aquest matí la Casa Reial ha anunciat que la princesa Cristina, germana de Beatriu d’Holanda, ha mort divendres 16 d’agost al Palau Noordeinde d’La Haya. La tieta del Rei Guillem d’Holanda ha mort després de lluitar durant diversos anys contra un càncer d’ossos, una notícia que la reialesa va comunicar el juny passat per via oficial.

Era la teita del Rei Guillem

La notícia ha arribat per sorpresa al Rei Guillem i a Màxima que es troben de vacances a Grècia, tot i que s’entén que han tornat al seu país. L’adéu a la princesa es celebrarà en la més estricta intimitat a l’edifici Koepel van Fagel, situat entre els jardins del Palau Reial, motiu pel qual serà difícil veure als membres de la Casa Reial en cap dels actes.

Per el moment no se sap si hi haurà un enterrament públic perquè tant familiars com ciutadans es puguin acomiadar d’ella, no obstant això, la pàgina de la corona ha adaptat un espai on els usuaris que vulguin puguin enviar les condolences.

La princesa era la més petita dels quatre fills de la reina Juliana i el príncep Bernat, a més era considerada l’artista de la família. Tot i ser invident de naixement, Cristina tenia un gran talent per la música que han heretat Amalia i Alexia, les filles dels actuals reis.

La pèrdua de la princesa als 72 anys d’edat deixa en dol al país i a la Família Reial Holandesa. «Amb el seu talent per la música va saber emocionar a molta gent. Tant jo com tots els membres de la meva família la recordarem sempre amb tendresa i afecte» escriu la família a l’¡Hola! sobre la germana petita de Beatriu d’Holanda.

També et pot interessar...


Comentaris
Josefina
El meu condol va ser una princesa natural i querida per seu Pais

envia el comentari