Lorena Gómez comunica la mort de la seva gossa

La catalana està passant per un moment complicat després de la pèrdua de la seva mascota

La cantant catalana Lorena Gómez ha sorprès a tothom amb una trista notícia. L'ex triunfito ha comunicat la mort de la seva gossa a través d'un emocionant text a Instagram.

Lorena Gómez plora la pèrdua de la seva gosseta

Lorena està vivint un dels cops més durs de la seva vida, la seva gran amiga Duna ha marxat per sempre, una excel·lent gosseta que sempre ha estat al seu costat. La parella de René Ramos, germà del capità del Reial Madrid, no troba consol. La cantant ha compartit diverses fotos de la preciosa Duna. "No hi ha consol que pugui calmar aquest dolor. Mai t'oblidaré", ha escrit la cunyada de Pilar Rubio a Instagram.

  

Chenoa, Rosana, Esther Arroyo o Rosa López han estat unes altres de les vips que s'han sumat a donar ànims a la cantant lleidatana.

René Ramos pilar fonamental de Lorena

El germà del futbolista ha acompanyat aquest bonic missatge amb un hashtag que te un significat especial per a la parella "#siemprefuertes". Va ser fa uns mesos, amb unes imatges de la parella passejant per Madrid, quan es va fer pública la seva relació. Fins i tot van anar junts a la boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio. Des de llavors, és habitual veure imatges junts i mostres d'afecte en xarxes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari