ÚLTIMA HORA

🚨 Els casos de coronavirus es disparen a Espanya: 2.935 en tan sols 24 hores

URGENT

🚑 Quim Torra reacciona a l'explosió de casos de coronavirus: «Moment difícil i complicat»

Maria Patiño es casa per sorpresa amb Ricardo Rodríguez

La periodista de 'Sálvame' ha celebrat la cerimònia en un entorn molt íntim i molt allunyada d'Espanya, a Sri Lanka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi único secreto... soñar despierta

Una publicación compartida de Maríapatiño (@mariapatino1508) el

María Patiño acaba de sorprendre a tothom revelant que s'acaba de casar per sorpresa. La periodista acaba de fer realitat un dels seus somnis, ja que sempre ha confessat que un dels seus desitjos és casar-se a la platja d'un país llunyà.

La parella s'ha casat en un entorn immillorable

La periodista de 'Salvame' ha complert el seu desig, s'ha casat amb la seva parella, l'actor Ricardo Rodríguez en una platja de Sri Lanka, en un entorn idíl·lic i paradisíac. La notícia ha saltat tot just després que la mateixa Patiño ho hagi confirmat al seu compte d'Instagram a través d'una fotografia. Sens dubte es tracta d'una sorpresa que cap dels seus fans s'esperaven, ja que la presentadora sempre ha estat molt discreta respecte a la seva vida privada i gairebé ningú s'hagués imaginat aquesta boda secreta.

Maria Patiño ha compartit una imatge de la celebració amb tots els seus seguidors on es pot veure que la parella s'ha compromès davant el mar i durant les seves vacances a Sri Lanka.

Maria Patiño més feliç que mai

Amb 48 anys, María Patiño viu un gran moment en l'àmbit professional i també sentimental, ja que no pot ser més feliç al costat de Ricardo Rodríguez, amb el qual fa més d'una dècada que ho comparteix tot. Aquesta boda ha arribat 2 mesos després del casament de Belén Esteban. La mateixa Patiño va donar un discurs molt emocionant durant la boda de la seva gran amiga i companya de 'Sálvame'.

14 anys de relació amb Ricardo Rodríguez

El nuvi, Ricardo Rodríguez, sempre ha estat en els bons però també en els mals moments, després de 14 anys de relació, per fi ha fet un pas endavant i s'ha convertit en el marit de l'amor de la seva vida. La presentadora de 'Socialité' no ha pogut fer la cerimònia de les seves noces d'una forma més discreta, ja que ho ha fet en un altre país completament llunyà i simplement ha pujat una fotografia del seu enllaç.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Entren que caben , 50 paraos 50 de pie #music #surf #surfari #surfsrilanka #srilanka #love #actorslife

Una publicación compartida de richorodriguez (@richorodriguez) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari