TE ENCANTA SÁLVAME?

Únete al nuevo grupo de Facebook para comentar, cotillear y disfrutar con Sálvame. PINCHA AQUÍ, te encantará!

La salut de Shaila Dúrcal preocupa als seus seguidors

La cantant ha publicat una fotografia a Instagram on apareix amb la mà embenada
Shaila Dúrcal ha tornat a preocupar els seus fans | Instagram

 

Últimament, la salut de la cantant Shaila Dúrcal no està en el seu millor moment. Després de patir fa un any un accident que li va fer perdre una part del dit, ara el seu delicat estat de salut torna a ser notícia per una fotografia que ha compartit la cantant.

 

Les alarmes van saltar ahir quan els seguidors de la cantant van veure que en la citada fotografia que la cantant va compartir a Instagram, aquesta apareixia amb la mà embenada, semblant seriós i recolzada sobre un coixí.

 

La fotografia que ha preocupat els seus fans | Instagram

 

Shaila ha hagut de donar explicacions davant la preocupació dels seus fans

Tenint en compte el passat accidentat de la cantant, els seus fans han pensat que el seu dit hauria empitjorat i ja s’estaven tement el pitjor, així que Shaila Dúrcal ha hagut de pronunciar-se al respecte per tranquil·litzar els seus seguidors i aconseguir així acabar d’arrel amb les especulacions. La cantant ha explicat que se segueix recuperant del seu accident patit ara fa un any i que tot i que ha millorat molt, ha de seguir duent a terme un procés de recuperació.

 

Ha estat aleshores quan els seus seguidors contents que no fos res greu, s’han centrat a donar-li ànims i suport per a la seva recuperació i desitjar-li que es millori aviat: «Ànim preciosa!!! Tu pots amb tot», «Que tot vagi millor», «Cal continuar esforçant-se, Shai. Des d'aquí t’envio tota la força del món».

 

També et pot interessar...