YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La suposada aventura entre Letícia i el vocalista de Maná

La revista mexicana ‘Quién’ ha desvelat que la dona de Felip VI va viure un idil·li amb Fher Olvera mentre treballava com a periodista al diari ‘Público’

El possible idil·li amorós entre la reina Letícia i Fher Olver
El possible idil·li amorós entre la reina Letícia i Fher Olver | GTRES

Fa més de 15 anys la reina Letícia va traslladar-se a Mèxic per iniciar la seva carrera com a periodista treballant pel diari ‘Siglo 21’, actualment conegut com a ‘Público’. Segons ha fet públic la revista ‘Quién’, Letícia viatjava en transports poc convencionals, com ara camions, i tenia el costum de beure tequila i de ballar salsa. Va ser durant aquella època quan la dona de Felip VI va conèixer al grup musical Maná i al seu vocalista, Fher Olvera.

L’idil·li entre Letícia i Fher Olvera

Encara que al principi van establir una bona relació d’amistat, els rumors sobre una possible aventura amorosa han circulat ràpidament entre diversos mitjans de comunicació. Cap dels dos implicats s’ha manifestat públicament al respecte, però les darreres explicacions del cantant han provocat que es tornin a propagar rumors sobre el seu suposat idil·li al país Mexicà.

La setmana passada, Fher Olvera realitzava la següent declaració: «Primer, un cavaller no té memòria i aquí o deixem, però no. Tots els meus respectes a la reina i a la reialesa i a la gent d’Espanya, que els estimem molt. Mai diem res, som gent tranquil·la amb això». A més a més, el cantant va insistir en el fet que no havia rebut cap pressió per part de la Casa Reial per negar els rumors sobre l’idil·li.

Fher Olvera ha negat que la Casa Reial l'estigui pressionant
Fher Olvera ha negat que la Casa Reial l'estigui pressionant | GTRES

 

Sigui com sigui, la relació entre la reina Letícia i el vocalista compta amb molts anys de confiança. Una de les millors amigues de la Reina, Sara Cuéllar, va relatar com els dos suposats amants es van conèixer durant l’estada de l’asturiana a Mèxic: «Va conèixer Maná quan els va entrevistar», explicava. Els mitjans sospiten que va ser en aquell moment quan va tenir lloc el romanç.

Deixant de banda els rumors, el grup va quedar molt satisfet amb l’entrevista i més endavant van utilitzar un retrat de Letícia com a portada del seu àlbum ‘Sueños Líquidos’. L’artista encarregat de realitzar la pintura va ser el cubà Waldo Saavedra, i encara que la Reina aparegui nua, molts internautes opinen que l’única referència a Letícia és el seu rostre.

El retrat de Letícia a càrrec del pintor cubà
El retrat de Letícia a càrrec del pintor cubà | GTRES

 

També pots llegir...

  • La reina Letícia reutilitza un vestit de Zara de només 19,99 euros
  • La reina Letícia escandalitza la premsa europea amb el seu estilisme


Comentaris

envia el comentari