Hugo Castejón tiene un pasado profesional de éxito

La vida d'Hugo Castejón abans de convertir-se en un personatge del cor

Abans d'arribar a 'GH VIP 7', Castejón tenia una exitosa vida professional

Hugo Castejón ha estat un dels personatges amb més protagonisme a 'GH VIP 7' fins al moment de la seva expulsió, el passat dijous. Fins ara, només havia transcendit la seva vida amorosa amb Marta Sánchezs i Miriam Saavedra, actual guanyadora de 'GH VIP 6' però fa poc va fer gala d'haver aprovat unes oposicions i és que d'haver triat un altre camí tindria una vida professional d'èxit.

Castejón és llicenciat en Econòmiques i Direcció d'Empreses  per la Universitat Complutense de Madrid, a més, als 24 anys  va aprovar les oposicions d'Economista de l'estat i va cusrar un màster en Administració i Finances a Pennsilvània.  Tot això el va portar a treballar com a conseller econòmic a l'ambaixada espanyola de Nicaragua de 2000 a 2004 i també a Nigèria de 2004 a 2006.

Hugo Castejón debatió sobre política con Inés Arrimadas
Va coincidir en un plató amb Inés Arrimadas | Intereconomía

 

Economista i tertulià polític

El 2016 va conèixer a Esperanza Aguirre i el món de la televisió que el va portar a convertir-se en subdirector general de Promoció Universitària de la Comunitat de Madrid motiu pel qual va participar en diverses tertúlies polítiques pels canals d'Intereconomia i 13TV.  Va ser allí on va compartir plató amb personalitats del PP i amb Inés Arrimades, quan aquesta feia poc que s'havia incorporat a Ciutadans.

Era el 2012 quan començava el seu treball com a director de finançament i relació amb inversors d'ICEX-Invest in Spain pel qual cobrava gairebé 100.000 euros anuals  però els seus companys li recriminaven que entrés a treballar a les 10.30 hores i que es «cregués l'amo de l'univers».

Hugo Castejón saltó a la fama por sus relaciones
Va arribar al món del cor gràcies a la seva relació amb Marta Sánchez | La Coctelera

 

D'economista a músic

«Estic centrat en l'àmbit musical però segueixo amb el meu càrrec com a directiu» afirmava fa uns anys. No obstant això, la seva carrera musical no va prosperar i es va estancar després que Castejón tragués vuit cançons.

Va ser la seva relació amb Marta Sánchez la que li va obrir les portes al món de la premsa del cor i dels 'photocalls' i després de desaparèixer de l'espai públic va reaparèixer amb Miriam Saavedra en mig de la guerra que mantenia amb Carlos Lozano motiu pel qual va arribar a 'GH VIP 7'  aconseguint el protagonisme que tant buscava.

També et pot interessar...