Maria Teresa Campos estudia emprendre accions legals contra DiarioGol

Aquest mitjà va publicar una notícia que feia pensar que la periodista havia mort

Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes
Maria Teresa Campos emprendrà accions legals per la notícia dela seva mort | Telecinco

 

La presentadora María Teresa Campos ha decidit que emprendrà accions legals contra el mitjà de comunicació que va publicar la notícia aquest dimecres sobre la seva mort, i que va provocar que Toñi Moreno es posés a plorar en directe en el programa de ‘MYHYV’, demanant perdó a l’audiència i desapareixent fins i tot del plató, per anar a comprovar la veracitat de la notícia.

L'ensurt que es va emportar la seva amiga Toñi Moreno

«Fa 30 segons m’he assegut amb Nagore i hem llegit una notícia que no està contrastada i que espero que no sigui veritat. És sobre María Teresa Campos», relatava la presentadora entre llàgrimes. «És molt difícil això», deia, quasi sense poder pronunciar ni una paraula. Tot just després, demanava a Nagore que es fes càrrec del programa perquè ella pogués sortir del plató i intentar esbrinar si la notícia era certa.

Minuts després, la presentadora va tornar a entrar al plató després d’haver aconseguit parlar amb María Teresa Campos, i va entrar un pèl avergonyida tot exclamant, «Quin xou que he muntat! He de demanar perdó, perquè m’ha entrat un atac de nervis en llegir la notícia que Maria Teresa Campos havia mort», afirmava recuperada de l'ensurt.

'Todo es Mentira' analitza el titular i assegura que no és una 'Fake News'

Per la seva banda, la presentadora Marta Flich va analitzar el titular de la notícia al programa 'Todo es mentira', descartant que fos una 'Fake News', sinó que es tractava d’un titular que podria induir a error i que era el següent: ‘''Acaba de morir''. María Teresa Campos y España de luto.’

Tot i insinuar que en la notícia es parla de la mort de Maria Teresa Campos, la notícia publicada per DiarioGol parlava de la mort del periodista Pepe Oneto, que havia deixat molt afectada a la veterana presentadora.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari