La misteriosa trucada de Letícia Ortiz a Terelu Campos

L'actual reina va tenir una conversa amb la col·laboradora de 'Viva la Vida'

La Reina Letícia, objecte de la ploma esmolada de Jaime Peñafiel.
La Reina Letícia es va voler posar en contacte amb Terelu Campos. | Cedida.

Terelu Campos ha desvelat una informació que tenia amagada des de l'any 2003, quan els actuals reis, van casar-se. Ara, 16 anys després, la presentadora ha revelat una trucada que va rebre per part de Letícia.

Terelu va donar l'exclusiva del compromís dels actuals reis

Per contextualitzar la història, cal anar 13 anys enrere quan Terelu Campos va ser la primera a donar una notícia transcendental, una de les exclusives més esperades de l'època: els plans de boda de Letícia i Felip. La filla de María Teresa Campos era la presentadora de 'Con T de tarde' a Telemadrid i va ser la primera a donar aquesta informació, fet que va suposar que l'endemà la casa reial anuncies el compromís nupcial de manera oficial.

Terelu Campos
Terelu Campos va donar una de les notícies més esperades  | Telecinco

La presentadora era coneixedora d'aquesta informació gràcies a la seva mare. Ni Terelu ni María Teresa han revelat mai quina va ser la font que sabia el compromís de la parella. Doncs ara, la col·laboradora de 'Viva la Vida' i excol·laboradora de 'Sálvame' ha revelat que fa temps va rebre una trucada de telèfon de Letícia Ortiz.

Cordial trucada telefònica

Les Campos, mare i filla van ser convidades per a un esmorzar a la Zarzuela quan els reis esperaven la seva primera filla, per tant ja estaven casats. Malauradament aquesta trobada mai es va realitzar, ja que Letícia la va haver de cancel·lar la visita per motius mèdics. A causa de la cancel·lació de l'esmorzar, Letícia es va posar en contacte amb Terelu a través d'una conversa telefònica, on segons la presentadora, van parlar de tot i sense cap mena de restricció.

«Va ser una trucada en to molt cordial i afectuós», ha reconegut Terelu. Un cop finalitzada la trucada, Zarzuela va preguntar com es va assabentar de la notícia del casament, sense èxit, ja que la presentadora mai ha volgut revelar la font.

També et pot interessar...


Comentaris
Jose Antonio
Megusta
Carmen
No se que me da más vergüenza la gorda de la campos o la tonta de reina que tene

envia el comentari