Miriam Sánchez comparteix la seva nova vida a Instagram

Qui va ser parella de Pipi Estrada ha presumit de físic i de xicot a través del seu nou compte d’Instagram

Miriam Sánchez a 'Sábado Deluxe'
L'ex de Pipi Estrada comparteix al seu perfil d'Instagram la seva nova vida | Telecinco

Feia temps que Miriam Sánchez no apareixia a cap plató de televisió ni es deixava veure a les xarxes socials. Ara, l’exactriu de cinema per adults ens ha sorprès amb el seu canvi físic, el qual ha mostrat a través del seu perfil d’Instagram. Tal com ha explicat, Sánchez ha passat per quiròfan per obtenir el cos que desitjava.

  

Miriam Sánchez ens mostra la seva nova vida

Així doncs, l’exassessora de l’amor en el programa de 'MYHYV' s’ha sotmès a diverses intervencions quirúrgiques, com ara una lipoescultura i una lipotrasferència mamaria, per tal d’aprimar-se i de lluir la figura que tenia anys enrere. 

El canvi físic de Miriam Sánchez
Miriam Sánchez va arribar a guanyar més de 10 quilos, cosa que la va fer sentir insegura de si mateixa | CatalunyaDiari.cat

Sembla que Miriam Sánchez ha superat les dificultats per les quals estava passant i ara se sent molt més segura de si mateixa gràcies a aquestes operacions estètiques. A més a més, també s’ha animat a compartir fotografies on apareix amb la seva parella. «Després de l’operació m’està dient que no em converteixi en quelcom estrany. Li agradava quan em va conèixer, grossa», explica l’actriu.

A més a més, l’exparella de Pipi Estrada va confessar en el plató de 'Sálvame Deluxe' els problemes als quals s’ha hagut d’enfrontar a causa de la seva addicció a les drogues i als antidepressius: «Va arribar un dia al matí i no podia aixecar-me del llit. A partir d’aquest moment no tenia ganes de sortir al carrer ni d’estar amb la meva família i llavors vaig prendre la decisió de donar-li una empenta als antidepressius», comentava Miriam durant l’entrevista.

Miriam Sánchez i la seva actual parella, Fernando
Miriam Sánchez i la seva actual parella, Fernando | Instagram

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari