Miriam Sánchez mostra el seu espectacular canvi físic

Des del centre de cirurgia estètica expliquen que va ser intervinguda amb un Lipovaser HD en diverses zones i un lipofilling mamari

Miriam Sánchez
Miriam Sánchez ha viscut un espectacular canvi físic | CatalunyaDiari.cat

Miriam Sánchez és una dona nova després de passar uns durs anys de depressió. La que un dia fou una espectacular dona rossa, des de feia un temps es va convertir en una dona fosca, sense ànim, ni llum pròpia.

Una relació sentimental tòxica, així com algun que altre problema amb l'alcohol, van portar a Miriam a un carreró sense sortida, del qual, gràcies a l'ajuda dels professionals, està començant a sortir. Un dels primers passos que està duent a terme és la de recuperar el seu aspecte físic. 

Va decidir confiar en el centre CEME per a eliminar el seu greix corporal

Miriam es va engreixar notablement en els darrers anys i va perdre la seva estilitzada silueta. Així doncs, va decidir confiar en el centre CEME per a eliminar el seu greix corporal, baixar de pes i millorar els seus implants mamaris. En aquest sentit, Miriam ha publicat a seu perfil de Twitter una imatge de l'abans i els després dels seus pits que, segons ha explicat, li han pogut reconstruir gràcies al greix corporal que li han extret d'altres parts del seu cos.

 

Un Lipovaser HD i un lipofilling mamari

Per la seva banda, des del centre de cirurgia estètica en el qual s'està tractant, també han volgut compartir una fotografia de l'espectacular canvi i, a més a més, han explicat tècnicament a quines tècniques es va sotmetre. Així doncs, ja se sap que Miriam va ser intervinguda amb un Lipovaser HD en diverses zones i un lipofilling mamari. Ara, amb un cos visiblement diferent i un estat d'ànim cada vegada millor, Miriam ha de centrar tots els seus esforços en seguir un estil de vida saludable centrat en una dieta i exercici físic diari.

També et poden interessar...

 


Comentaris

envia el comentari