Miriam Sánchez a 'Sábado Deluxe'

Miriam Sánchez reapareix després de quatre anys i una dura depressió

L'ex de Pipi Estrada es va atrevir a explicar els motius de la seva malaltia i va parlar de les seves addiccions

Miriam Sánchez va reaparèixer el passat dissabte al 'Sábado Deluxe', després d'estar quatre anys desapareguda del món de la televisió i va assegurar que està «viva de miracle».  La que un dia fou coneguda per ser Lucia Lapiedra, actriu de cinema per adults, i seguidament per ser la parella de Pipi Estrada, ha estat immersa en una greu depressió que l'ha portat a tocar fons i passar per una de les pitjors èpoques de la seva vida. 

Més enllà de la depressió, Miriam s'ha hagut d'afrontar a una relació tòxica amb un dels germans i ballarins Vivancos, Cristo, i problema d'addicions. Amb moltes ganes de parles i explicar com estava i tot el que li havia passat, Miriam es va mostrar molt emocionada en un plató, en el qual, la van rebre amb els braços oberts, especialment, la presentadora Maria Patiño i col·laboradors com Belén Esteban.

 

Una depressió que va començar l'any 2015

Després de passar la primera emoció a aparèixer de nou davant una càmera de televisió, Miriam va explicar que la seva depressió va començar el 2015 i que, des de llavors, porta lluitant per aixecar-se cada dia del llit i tirar endavant la seva vida. La seva relació amb Cristo va marcar-li fortament la seva autoestima i va explicar episodis realment durs, en els quals, ell l'obligava a realitzar dejuns de fins a tres dies perquè aquesta mantingués la seva línia.

Miriam Sánchez amb Cristo Vivancos
Miriam Sánchez va mantenir una tòxica relació amb Cristo | Cedida

 

En aquest sentit, ella va explicar que se sentia incapaç de trencar amb la relació i que, per això, va començar a fer totes les coses que a ell no li agradaven, com rapar-se el cabell, tatuar-se o menjar sense mesura per a engreixar-se. Finalment, aquesta voràgine la va portar fins a un carreró sense sortida i va caure en una depressió que la va enganxar als antidepressius i l'alcohol. 

Vuit anys enganxada a la cocaïna

D'altra banda, Miriam també va explicar en una de les entrevistes més sinceres de la seva vida que durant vuit anys va estar enganxada a la cocaïna i que, per aquest motiu, està viva de miracle. Ara, una dona molt més renovada després de recuperar el seu físic gràcies a una operació de cirurgia estètica, comença a tenir de nou il·lusions i ganes de viure la vida junt la seva filla, qui va manifestar que li ha donat el seu suport en tot moment.

Finalment, Miriam també va anunciar que vol recuperar el contacte amb la seva mare, la qual no veu des de fa 25 anys. Sens dubte, la guanyadora de 'Supervivientes 2008' i l'exassessora de l'amor a 'MYHYV' ha tornat per a quedar-se.

Miriam Sánchez a 'Sábado Deluxe'
L'ex de Pipi Estrada s'està recuperant d'una dura depressió | Telecinco

 

 

També et poden interessar...