Alba Carrillo entrarà a la casa de 'Gran Hermano'

Alba Carrillo, 8a concursant confirmada de 'GH VIP 7'

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' va participar anteriorment a 'Supervivientes'

Alba Carrillo és la vuitena concursant de ‘GH VIP’ confirmada. La model i col·laboradora del programa ‘Ya es mediodía’ saltava a primera plana el divendres quan Sonsoles Ónega, la presentadora del magazín on col·labora, anunciava el seu nom com a nova concursant del ‘reality’ de famosos de ‘Gran Hermano’.

Així doncs, Alba Carrillo es convertirà en participant del ‘reality’, format amb el qual ella ja té certa experiència, ja que anteriorment va participar a ‘Supervivientes’ amb molt bons resultats, arribant quasi a guanyar el concurs.

A una setmana de l’estrena del concurs, lentament anem posant rostre als participants d’enguany, un càsting ple de cares famoses i polèmiques, que de ben segur faran les delícies dels seguidors d’aquest concurs, oferint espectacle i contingut a doll.

Alba Carrillo, molt il·lusionada per entrar a la casa de Guadalix

A pocs minuts d’acabar el programa ‘Ya es mediodía’, la presentadora anunciava el nom de la seva col·laboradora com a participant d’aquesta edició, arrancant els aplaudiments i l’alegria dels allí presents, mentre Alba Carrillo saltava de la seva cadira eufòrica per anar corrents a abraçar als seus companys:  «Deixaré ‘Ya es mediodía’ en gran, i portaré el maletí per la meva Sonso» fent referència a la presentadora, a la qual cosa ella li responia recíprocament, oferint-li tot el seu suport: «Des d’aquí tindràs tota la força i tota l’energia. Volem que siguis la guanyadora de ‘GH VIP 7’».

 

Alba Carrillo està molt emocionada amb la seva nova aventura televisiva
Alba Carrillo està molt emocionada amb la seva nova aventura televisiva | TELECINCO

 

Amb la confirmació d’Alba Carrillo ja són vuit els participants d’aquesta nova edició de ‘Gran Hermano’: Mila Ximénez, ‘El Cejas’, Anabel Pantoja, Dinio García, Adara Molinero, Estela Grande i Noemí Salazar.

 

També et pot interessar...