Tatiana de 'GH', confessa que el seu exmarit l'ha apallissat

L'ex concursant de 'Gran Hermano' es va separar d'ell recentment després de 6 anys de matrimoni

Imatge de Tatiana de 'Gran Hermano'
Imatge de Tatiana de 'Gran Hermano' | TELECINCO

Tatiana Malyshkina va saltar a la fama per la seva participació en el ‘reality’ de ‘Gran Hermano’, esdevenint molt popular pel seu caràcter i les seves contínues paraulotes en directe. Després d’anys sense aparèixer als mitjans, la russa de Roquetes de Mar torna a estar d’actualitat en relatar ella mateixa a través d’Instagram que està sent víctima de maltractament per part del seu exmarit.

 

Així ho confessava la pròpia exconcursant de ‘Gran Hermano’ als seus seguidors: «Com que no tinc el meu mòbil i està trencat ho diré per aquí (un telèfon d’una amiga). Aquest matí ha entrat pel balcó el meu exmarit i m’ha apallissat. M’ha rebentat una mica el llavi. No es veu res. A part m’ha trencat el telèfon. Si vosaltres teniu algun telèfon vell, doncs ja ho sabeu, aquí estic jo per rebre’l».

 

Tatiana explicant el que va succeïr a través d'una 'storie'
Tatiana explicant el que va succeir a través d'una 'storie' | INSTAGRAM

Tatiana es va separar del seu exmarit recentment

La reacció dels seus seguidors ha estat immediata, aconsellant-li de denunciar-lo, cosa que ella ja havia fet: «No m’envieu tants missatges perquè el denunciï perquè ja està denunciat i bé, jo estic bé. Que tingueu un bon dimarts». Recentment, Tatiana comunicava que havia decidit posar el punt final al seu matrimoni després de 6 anys de relació «llençats a la brossa», i deixava entreveure que la seva exsogra havia estat clau en la seva separació.

 

Tot i que Tatiana sempre es va mostrar com una noia forta i amb molt de caràcter, ha assegurat que separar-se del seu marit no ha estat gens fàcil, i per altra banda, mirava la part positiva dins de tot plegat: «Encara sort que no tenim fills ni res que ens uneixi».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari