AuronPlay és acusat del catastròfic incendi de l’Amazones

El jove youtuber està sent assenyalat a internet com el principal culpable dels incendis que estan arrasant la selva amazònica

El youtuber AuronPlay ha estat acusat de l'incendi de l'Amazones
El youtuber AuronPlay ha estat acusat de l'incendi de l'Amazones | AURONPLAY

El conegut creador de contingut AuronPlay, el qual compta amb més de 17 milions de seguidors en el seu canal de YouTube, s’ha vist obligat a enfrontar-se a una situació anecdòtica. Des de la notícia de l’incendi del ‘pulmó del planeta’, és a dir, l’Amazones, són molts els usuaris d’internet que el culpen de la tragèdia mediambiental.

AuronPlay es defensa de les acusacions de l’incendi de l’Amazones

No només s’han escampat les acusacions per les xarxes socials, sinó que són molts els ciutadans que creuen fermament en la seva culpabilitat. Davant d’aquesta problemàtica situació, AuronPlay ha decidit manifestar-se per desmentir que ell tingui cap mena de responsabilitat amb els incendis de l’Amazones.

Així doncs, el jove català ha negat rotundament la seva participació en la devastació de la selva amazònica després que nombroses publicacions, aparentment anecdòtiques, el culpessin del que està succeint al ‘pulmó del món’. A més a més, el youtuber Luisito Comunica també ha estat incriminat amb el terrible incendi.

No obstant això, el problema ha sorgit quan la broma ha traspassat els seus límits i diversos usuaris de les xarxes socials han cregut que era una notícia verídica. Fruit d’aquest malentès, han arremès contra AuronPlay amb missatges i amenaces, com per exemple «estic resant pels pobres animalets. Espero que aquests miserables siguin condemnats a mort».

Mitjançant un vídeo al seu canal de YouTube, AuronPlay s’ha defensat d’aquestes acusacions i ha donat una explicació per desmentir la informació que circula a les xarxes: «No em cansaré de dir que a mi que la gent faci bromes no m’importa. Però hi ha un problema i és que hi ha gent que s’ho creu».

Finalment, ha afegit la següent declaració: «No sóc una estrella de Hollywood. Si dic que Cristiano Ronaldo ha cremat l’Amazones, tothom s’ho prendrà com una broma. Però jo no sóc Cristiano Ronaldo i no tot el món em coneix».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari