Tamara Gorro publica un acrobàtic nu integral a la platja

La madrilenya s'ha despullat i s'ha ficat cap per avall per aconseguir una fotografia artística
Tamara Gorro es va fer coneguda per haver particiat en 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | INSTAGRAM

 

Tamara Gorro es va fer famosa gràcies al programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, i des que va abandonar el format, se l’ha pogut veure en molts programes de l’univers de Telecinco, tot i que el que domina més ara la madrilenya és la seva faceta nova com a 'influencer' a les xarxes socials, on es manté molt activa en els últims temps.

 

En el seu Instagram, Tamara Gorro compta amb un milió de seguidors, i des d’allí informa habitualment del seu dia a dia amb pèls i senyals. En aquesta ocasió, Tamara ha fet gala del seu cos escultural i de la seva bona forma física, compartint una instantània d’ella mateixa a la platja, sense res de roba, de cap per avall i fent una postura acrobàtica. Amb el títol ‘La Gorro al revés’, Tamara ha deixat embadalits als seus seguidors, que l'han aplaudit per realitzar una imatge tan difícil d'aconseguir.

 

 

Tamara Gorro, aficionada a despullar-se a la platja

Tamara Gorro sol publicar fotografies originals i no és la primera vegada que la col·laboradora comparteix imatges d'ella mateixa totalment despullada, però sempre li agrada fer-ho d'una manera poc comuna, diferent. Recentment, publicava un nu integral també a la platja, arrebossada completament amb sorra, i titulava la imatge amb el nom de 'La Croquegorro'.

 

 

Tot i que ara, Tamara Gorro fa un temps que es troba apartada dels programes televisius, anteriorment va col·laborar en diversos programes com ‘¡Qué tiempo tan feliz!’, ‘Enemigos íntimos’ o ‘Sálvame Deluxe’, i també va aconseguir convertir-se en presentadora per un dia a ‘La noche en Paz’.

 

També et pot interessar...