T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

Luna Serrat, periodista, influencer i néta de Joan Manuel Serrat

La jove de 21 anys és tendència a les xarxes socials.

Ha nascut una nova estrella mediàtica, Luna Serrat, la néta del cantant català Joan Manuel Serrat. La jove de 21 anys ja és tota una influencer amb més de 40.000 seguidors a Instagram.

La moda com a principal passió de Luna Serrat

La néta major de Serrat és una apassionada de la moda, les últimes tendències, els viatges, la fotografia i la música. Uns entreteniments que comparteix amb altres rostres coneguts del panorama social. Entre el seu grup d'amics destaquen Anita Matamoros, Ana Ferrer, la primogènita de Paz Padilla, i Andrea Molina, filla de Lydia Bosch.

Luna Serrat pretén ser una bona comunicadora

La jove és graduada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat CEU Sant Pau. Luna no és cap desconeguda dins del món de la comunicació, ja que l'any 2017 va formar part de l'equip de Cadena Dial i Los 40, emisores on va realitzar les seves pràctiques universitàries. En aquests dos mitjans va ser l'encarregada de realitzar tasques de producció, redacció i locució.

Un nou clam a Instagram

Luna és filla del productor audiovisual Queco Serrat i té una germana petita de 17 anys. La jove té l'objectiu d'iniciar-se dins del món de la comunicació, passos molt similars als del seu pare. La influencer ha arribat a la popularitat a les xarxes socials gràcies al seu contingut a Instagram, on penja diàriament fotografies mostrant el seu estil de vida. Luna també és una apassionada de la moda, en les publicacions que realitza des del seu perfil d'Instagram mostra contínuament els models que tria per a gaudir dels millors plans, exposant a més les últimes tendències de moda.

També et pot interessar...