Lidia Torent a 'First Dates'

Lidia Torrent viu un dels moments més incòmodes a 'First Dates'

Un comensal del famós programa de Cuatro va preguntar a la catalana sobre la seva vida sentimental

La catalana Lidia Torrent ha viscut un dels moments més incòmodes de la seva trajectòria al programa de cites 'First Dates'. La coneguda cambrera va rebre a Benjamín, un jove americà que fa un any que viu a Barcelona. Mentre la catalana parlava amb el jove sobre la seva vida i com havia après a parlar castellà, ell li va fer una pregunta bastant inesperada: «I tu estàs soltera des de fa poc, no?».

La cara de Lidia i la reacció de les seves companyes, que no van poder evitar un somriure, no van deixar cap dubte. Immediatament després de la pregunta, la catalana va somriure i va canviar ràpidament de tema.  En un segon la cambrera es va dirigir a la porta mentre comentava al jove que anava a buscar la seva cita d'aquella nit.

La parella va gaudir d'una gran vetllada

Després d'aquest moment embarassos, Lidia va procedir a presentar-li a Benjamín la seva parella: Ana María, una estudiant mallorquina d'Administració i Direcció d'empresa. La jove, en veure a la seva cita va assegurar que «quan l'he vist, no m'ha sembla un noi lleig, però tampoc super guapo, Però bé!»

La vetllada va avançar millor del que havia començat. Els dos comensals van passar una estona molt agradable i es va poder veure molta connexió entre ells. De fet, un cop va acabar el sopar, Bejamín i Ana María van decidir donar-se l'oportunitat de poder gaudir d'una segona cita.

També et pot interessar...