L’emotiu retrobament de Dakota i Pedro García Aguado

L'exconcursant de ‘Supervivientes 2019’ ha arrencat a plorar en veure el seu ‘hermano mayor’ i li ha agraït el seu suport davant les crítiques: «Moltes gràcies per defensar-me».

L'emotiu retrobament de Dakota amb el seu 'hermano mayor'
L'emotiu retrobament de Dakota amb el seu 'hermano mayor' | TELECINCO

Fa poc s’ha fet pública la notícia de Pedro García Aguado com a nou director general de Joventut de la Comunitat de Madrid amb l’equip del govern popular d’Isabel Díaz Ayuso. Els titulars dels mitjans de comunicació han fet ressonar aquesta novetat, i ara García Aguado ha reaparegut a Cuatro per parlar de la seva nova trajectòria professional.

Dakota i Pedro García Aguado es retroben emotivament

A punt d’emprendre una nova etapa professional distanciada de la pantalla de televisió, Pedro García Aguado ha reaparegut a Cuatro per parlar d’aquesta notícia i ha estat sorprès amb una trobada telefònica amb una de les joves que va ajudar en el passat, Dakota.

Coneguda pel canvi va experimentar després de passar per ‘Hermano Mayor’, Dakota va arrencar a plorar en veure la persona que tant la va ajudar en aquell moment vital: «T’estimo molt. No tinc paraules per agrair tot el que has fet per mi. Moltes gràcies per defensar-me quan van ficar-se amb mi». Qui va ser el seu ‘germà gran’ va respondre amb unes paraules molt emotives: «Ets una crack, de veritat continua així. Ets molt més valenta que moltes persones que hi ha per allà».

Tot seguit, Dakota ha insistit en el fet que Pedro García li va «canviar la vida»: «Al principi costa perquè si tu no poses de la teva part no canvies. Però si una persona amb dos collons com és ell i jo, i tot l’equip que hi ha darrere...». Visiblement emocionat, Aguado li ha recomanat «tenir els peus a terra» i vigilar que «la televisió no l’esmicoli massa».

Dakota a 'MYHYV'
Dakota ha rebut nombroses crítiques sobre la seva actitud a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Cal recordar que l’exjugador de waterpolo va defensar Dakota davant les polèmiques sorgides de la seva convivència a l’illa d’Hondures. Fins i tot, li va retreure a Jorge Javier Vázquez, presentador de ‘Supervivientes’, un comentari «miserable» que estava dirigit a la jove fent referència al seu passat en el programa de Cuatro.

«Què té a veure el succeït fa quatre anys amb el d’ara? Sempre hi ha gent que et retreu el teu passat. M’ho fan a mi que m’he explicat mil vegades! Jorge Javier va demostrar certa falta d’autocontrol però ella li va respondre molt bé», va manifestar Pedro García.

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari