Les fotografies més esperades del casament de Rafa Nadal i Xisca Perelló

El tenista ha publicat mitjançant la seva fundació, les primeres imatges del dia del seu casament

Xisca Perelló ha escollit un vestit de la firma Rosa Clará
Rafa Nadal i Xisca Perelló s'han casat aquest cap de setmana a Pollença | CatalunyaDiari.cat

Rafa Nadal i Xisca Perelló ja són marit i muller. El tenista i la seva parella de tota la vida es casaven, després de 14 anys sortint junts, aquest dissabte a Sa Fortalesa d'Albercuitx, una enorme finca situada a la badia de Pollença (Mallorca). La cerimònia va ser íntima tal com volien els nuvis, tot i estar plena de convidats molt famosos, com els reis emèrits Joan Carles i Sofia, i també tenistes com Feliciano López, David Ferrer, Carlos Moyà i Marc López.

La parella va poder gaudir d’una celebració feta al seu estil, íntima i discreta, amb 350 convidats a qui van demanar deixar els telèfons mòbils en unes taquilles a l’entrada de la fortalesa, per així poder gaudir del casament en la més estricta intimitat.

Rafa Nadal publica les primeres fotografies

No obstant les grans mesures de seguretat que van prendre els nuvis, això no ha impedit que siguin ells mateixos els que publiquin unes fotografies del seu casament, ja que no s'han pogut estar de compartir la felicitat d’aquest gran dia. Ha estat Rafa Nadal qui ha compartit mitjançant la seva fundació, la Fundació Rafa Nadal, una selecció de les imatges de la parella el dia de la cerimònia, que formarien part del reportatge fotogràfic de boda dels nuvis.

 

Rafa Nadal i Xisca Perelló feliços el dia del seu casament
Rafa Nadal i Xisca Perelló feliços el dia del seu casament | Fundació Rafa Nadal

  

El vestit de Xisca va ser dissenyat per Rosa Clará a la seva mesura, i va ser confeccionat per la mateixa dissenyadora, qui va declarar que va mantenir una relació molt especial amb Xisca des del principi i que havia estat un plaer dissenyar el vestit per ella en un dia tan especial. Per la seva banda, el tenista anava molt elegant, amb un vestit jaqué en color gris a joc amb la seva corbata del mateix color.

 

Rafa Nadal i Xisca Perelló es mostren molt enamorats
Rafa Nadal i Xisca Perelló es mostren molt enamorats | Fundació Rafa Nadal

 
Tot i les mesures excepcionals que mantenien la privacitat de la parella el dia del seu casament, la parella no va poder evitar que les càmeres indiscretes dels paparazzis que es trobaven fora el recinte, captessin un dels moments de l'enllaç, en què el tenista es mostra molt tendre amb Xisca mentre li aparta amb suavitat els cabells de la cara.
 
Rafa Nadal i Xisca Perelló en un dels moments de l'enllaç
Rafa Nadal i Xisca Perelló en un dels moments de l'enllaç | GTRES

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari